- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Remélem jön majd pár IF nem csak Papu Gomeznek
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.
Nagyon nagy élmény amikor nyerek egy meccset vagy rúgok gólt.
Gondoltam rá hogy ez lesz a fő csapat és ha jön egy speckó lap azt megveszem, de lesz mellette szerintem olyan hogy kirakom egy WL-re az Intert vagy Atleticot késöbb meg ha jönnek kisebb csapatok IF lapjai akkor velük WLezem. -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
[link] E szerint a hsz szerint nem lehet.
Viszont a Silver Lounge remélem ott marad végig mert nagyon poén a silver vs silver
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak az online játszik..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.