Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen, én is többnyire higgadt tudok maradni, végülis felnőttek vagyunk vagy mi, de azért sajnos kicsúszik néha azért a kultúra a számon egy-egy ilyen meccsen
mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is, és az a baj, hogy a játékosom is meglátszik már, aminek ugye az a következménye, hogy szarabbul is megy, ami pedig tovább generálja az egészet. 5 meccset játszottam és 2x kis is kaptam, de úgy, hogy megint full kabaré meccsek voltak. Ilyenek, hogy a 16os sarkánál megkapom a labdát, erre a hátulról felrongyoló Vidal TELIBEVERI HÁTULRÓL a játékosom, mintha ott se lenne
Nevetséges az egész, minden 2. meccs a Benny HIll Show egyik különkiadása. Elfáradtam. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Detto. 6-0rol jelenleg 7-4, szanalmas milyen helyzetek maradnak ki, az ellenfeleknek meg semmi
ennek igy nincs ertelme
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Honor 200 pro
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...
Nevetséges az egész, minden 2. meccs a Benny HIll Show egyik különkiadása. Elfáradtam.
ennek igy nincs ertelme