Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen, én is többnyire higgadt tudok maradni, végülis felnőttek vagyunk vagy mi, de azért sajnos kicsúszik néha azért a kultúra a számon egy-egy ilyen meccsen
mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is, és az a baj, hogy a játékosom is meglátszik már, aminek ugye az a következménye, hogy szarabbul is megy, ami pedig tovább generálja az egészet. 5 meccset játszottam és 2x kis is kaptam, de úgy, hogy megint full kabaré meccsek voltak. Ilyenek, hogy a 16os sarkánál megkapom a labdát, erre a hátulról felrongyoló Vidal TELIBEVERI HÁTULRÓL a játékosom, mintha ott se lenne
Nevetséges az egész, minden 2. meccs a Benny HIll Show egyik különkiadása. Elfáradtam. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Detto. 6-0rol jelenleg 7-4, szanalmas milyen helyzetek maradnak ki, az ellenfeleknek meg semmi
ennek igy nincs ertelme
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...
Nevetséges az egész, minden 2. meccs a Benny HIll Show egyik különkiadása. Elfáradtam.
ennek igy nincs ertelme