Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Bevallom a 13ban probaltam a FUT-ot, de ott is az elso meccsemen az fogadott, hogy az ellefel csapata a fel juve-vel all fel. Na mondom kosz, ebbol tobbet nem kerek. Lehet Esl-en kellene jatszani. Ott a leave-et gondolom eltiltassal buntetik. Durvan elszaladt a lo a fifaval ezzel a FUT-al. Inkabb megcsinalnak, hogy nezhess meccseket a jatekban, baratoket vagy akarkiet, valve miert tudja minden jatekaban megcsinalni.. (Sot most mar a jatekba se kell majd belepni elvileg, olyan stream lesz. Viszont az meg beta jelenleg), Esetleg baratok kozott idenyt letrehozni, vagy csak egy egyenes kieseses kupat, akarmit. Na de ezek sztem csak almok maradnak, pedig nem csak nekem lenne ra igeny szerintem.
-
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Igen, en hanyok a FUT-tol semmi ertelmet nemlatom, aki nem akar penzt olni a jatekba annak felesleges azt elkezdeni. Sok gyoker tolja bele az eurokat, aztan veri magat milyen csapata van. Hat f@sza. A fifa world meg egy vicc amugy..
Nekem is a lenyeg a legfrissebb keret lenne es a solo-coop ideny. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hat az messze nem a legjobb ar, egyeb cdkey storeban volt 27euro-ert is. Itt szoktam nezni az arakat.
Meg vasarolni is altalaban. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
En is ugy szamolom, hogy tavasszal. Aj remelem beakciozzak most valahol a 15ot karacsonyba.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
EA Support segített: Angol kell legyen az Origin, angol nyelvet kell választani és van komment. Érdekes hogy full HUN dobozos változatom van de Magyar kommentár nem csak az angol megy, semmi gond az amúgy is jobban bejön.
-
gszp
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Úgy tudom, mindig azt a nyelvet tölti le, amilyenre a kliens be van állítva. De ha letöltöd valahonnan a kommentár csomagot és azt használod, szerintem azért sem raknak ki, de ezt érdemes lenne supporttól megkérdezni.
EA is lelövöldözgeti néhány év után a szervereket.
-
balazs022
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Felvettelek téged is

Ha valaki engem is fel akar venni : AcMiLaN1230
-
fpatrik17
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
ESL honlapja és van FIFA 13 szekcio. Gabu a nagy powergamer, most volt kinn valami külföldi FIFA tornán is

Meg vannak ladderek, EU ranglisták, pénzes tornák, illetve pl most volt olyan, ahol egy razr gamer egeret lehetett nyerni. Próba cseresznye! Kicsit nehézkes elkezdeni, mert regelgetni kell meg csomó dolgot megcsinálni, de ha belejössz sokkal jobb, mint simán IDÉNYEK-et tolni. ;PSzerk.: Itt a link--> ESL FIFA
-
mclaren-d
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én sem értem
Csak akkor van lag ha támadok..szánalmas 
-
fpatrik17
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Megnyugtatlak nem fogják javítani.. A FIFA minden évben a legbugosabb játék, és örökre az is fog maradni

-
fess
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A csapatnak megfelelő ellenfelet hoz be. pl. egy 5 csillagoshoz egy másik 5 csillagost ad. A te tudásodat nem nézi. A keretek frissülnek,de attól még át tudod állítani a kedvednek megfelelően. Ez kb hetente frissül,szóval ha megcsinálod akkor lesz 1 kis nyugi,nem kell minden meccs előtt állítgatni.
-
bijesz
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Alapvetően microsoft platformon két elterjedt gampad szabvány van a Direct Input és az X-input.
A DirectInput a régebbi (rumblepad), az X input az újabb logtech F széria és Xbox controller.A fifa ezt a kettőt támogatja, szóval ha a gamepad régebbi és nem támogatja a Directinput szabványt akkor nem fog menni.
A támogatás nincs márkára kihegyezve az Xbox gamepad-el is megy és a újabb thrustmaseterekkel is ami X input kompatibilis.
-
gmx9
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mindenhol vannak csalók, ezt is kijátsszák sajnos. Tele van a net minden hülyeséggel, hogy hogy tudnak előnyre szert tenni.
Egyébként múltkor nézegettem a Fifás toplistákat, a legjobbak között volt olyan, aki kb. 500 lejátszott "Seasons" meccsből (nem pontos adat, csak az arányokat szemléltetném) 486-ot megnyert, 12-t döntetlenezett és kétszer kapott ki. Persze itt is vannak "pro-k", de azt azért nehezen hiszem, hogy lenne a világon is bárki, aki ennyire jól játszana tisztán. Főleg hogy nem egyszer maga a játék veri meg a játékost a hülyeségeivel.
-
Attila17
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Helló. Magyar. Automatikusan frissít.
-
fess
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
nocsak,üdv itt is,ha megvan a játék hívj ki,remélem itt el tudlak verni,nem úgy mint race 07-ben

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak akkor van lag ha támadok..szánalmas