- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
20 lejátszott meccs után (ami tom nem sok, de azért nekem már ennyi is elég) azért már körvonalazódik a véleményem a játékról:
- Az összjáték kicsit nehézkesebb mint a 2005ben volt
- Bosszantó labdaeladások vannak, amit most nem tudom hogy programhiba, vagy úgy van megírva a játék, hogy 1 rosszabb képességű játékos hibázhat, míg mondjuk Zizou tuti nem. Ha így van akkor nagyon profi.....bár ez nem az EA-ra jellemző lenne
- Sajna visszajött az a ''fizikai'' modell, ahol olyan hogy labdamegtartás nem igazán létezik. Kicsit is közel mész a védőhöz és a labdát már el is vesztetted. A 2005ben pedig sztem elég jó volt megoldva, nemtom miért változtattak.
- Túl gyors a játék. Ha a 16oson kívűlről akarok megereszteni 1 bombát szinte alig érhetek a bill.hez mert egyből kiakad a mutató(EZ GÁÁÁZ). Bezzeg mikor kiugratnám az embert, akkor rendszerint olyan lassan adja a labdát hogy vagy lest fúj a bíró vagy a védő elveszi a labdát.
-A kapusok most nem annyira jók sztem. Tény Cech ellen még nem játszottam
- A hangok sztem jók, a grafika mintha kicsit rosszabb lenne.
-Nemtom ti hogy vagytok vele, de engem idegesít hogy minden egyes csapatállításnál valamint mentésnél vagy 5 YES-t kell nyomnom.....mi az istennek??!!!!
Amúgy összességében nem rossz a game, de elődjénél nem sokkal vagy egyáltalán nem jobb sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest