- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
válasz
GoldhandRent #43 üzenetére
Hat akkor meg mindig lehetne ablak elott lelogo dolog szoval szerintem te nem erted.
Mint mondtam ez egy technologiai korlat. Pedig oleddel mennyire ment a szoveg hogy azt is megugorjak.
-
sb
veterán
válasz
GoldhandRent #18 üzenetére
Ja értem. Akkor valóban nincs létjogosultsága egy ilyen eszköznek.
Egyébként minden program potenciális biztonsági probléma lehet. Én sem értek egyet, de matematikailag mondjuk egy Spotify klienssel nagyobb a kockázat mint anélkül.
És hát olyan se nagyon van ami tökéletes kód lenne és nincs benne itt-ott lyuk.
(YT pl. megy kliens nélkül is, nincs tiltva sem egyébként, de ott meg sokkal praktikusabb ha nem nyomatom át a teljes forgalmat pl. a céges VPN-en.)@Thrawnad
Fordítva nálam is volt már. Én még az LCD TV-k hajnalán, talán lassan 14-15 éve használtam egy 40"-os (120Hz-es) TV-t monitorként. Akkoriban még nem igazán volt ilyesmi monitorban sem. Nemhogy 120Hz-et, de még az IPS/VA paneleket is úgy kellett felkutatni abban az időben. -
sb
veterán
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Monitor + bármi más.
Monitorként pedig elég arra gondolni, hogy pl. olyan PC van rádugva amin nincs/inkább nem futtatsz mást. Pl. céges noti.
Pl. YT-ot hallgatni a háttérben, de még jobb példa egy Spotify kliens. Hallgatnád... de csak fullscreenen fut a kijelzőn aminek nincs túl sok értelme.Ezekre pl. nem rossz ha van egy eszköz ami tud pár használható funkciót és nem kell hozzá még egy N+1. egyéb eszköz. Saját PC/telefon, stb...
Fordítva a smart TV-knek is valami ilyesmi az értelme... sokan azt sem értik, de pár funkció hasznos és aki igénybe venné annak jól jönne, hogy csak elindítja és megy. Nem kell külön eszközzel vacakolni. (Az más kérdés, hogy a lassú, béna smart rendszerekkel sokszor rosszabbul jár mint vmi igazán jól eltalált eszközzel. Jól is meg lehetne csinálni. Pár gyártónak azért sikerül is.)@wipes
Nem feltétlen kell TV-nek tekinteni, inkább egy bizonyos (kijelző-közeli) extra funkciókat támogató kijelző. Ennyi a lényeg. Nem árt bele, de ennyi pénzt - vagy akár masszív felárat - nem igazán ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LU32R590CWRXEN)4K GAMER HAJLITOTT MONOTOR ! AKCIÓ!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest