- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
WhiteWalker #6120 üzenetére
Köszi!
-
Kékes525
félisten
Hogy lehet több könyvtárat szinkronizálni a Dropbopx-al, amelyek nem ugyanannak a könyvtárak alkönyvtárai? Eddig úgy csináltam, hogy egy főkönyvtáron belül helyeztem el őket, de most nem ezt szeretném.
-
Kékes525
félisten
Abból lehet valami probléma, hogy a merevlemezem egyik könyvtárát egyszerre két felhővel szinkronizálom, kettő felhőbe tölteném fel? A tartalma idővel folyamatosan változna. Backupnak szánom a fontosabb adataim számára. Ki van mentve vincseszterre is, de két felhőbe is felakarom tölteni (Dropbox és mega) a biztonság kedvéért.
-
Kékes525
félisten
Új telefonom van, de nem tudom a dropboxot beállítani, hogy automatikusan töltse föl a galéria tartalmát a camera upload fiókomba, ahogy az előző telefonomon be van állítva. Fizetős dropbox felhasználó vagyok. Hogy lehet beállítani.
-
Kékes525
félisten
Valószínűleg megszokásból. Még a Norton Commanderrel kezdtem és megszoktam, hogy "kézben tartom" a dolgokat. Másrészt nálam azért gagyi, mert a 24" colos képernyő miatt (is) 150%-os DPI-t használok, a program viszont nem skálázódik és rettenetesen pici, alig láthatók a betűk.
-
Kékes525
félisten
A Megán létre tudok hozni úgy egy könyvtárat, hogy azt mások is láthassák, anélkül persze, hogy a többi dolgaimhoz hozzáférnének? Másrészt Total Commanderrel lehet használni a Megát, mint például a dropboxot? Nagyon kényelmes lenne. A MEGAsync nagyon gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest