Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Nagyon mélyen én sem értek hozzájuk, csak használom őket...
A "sync folder" és "selective sync" azt hiszem annyiban különbözik, hogy az egyik csak egy mappát szinkronizál, abba pakolhatsz bele mindent. A másiknál van lehetőség különböző mappákat kijelölni a gépeden, amit szinkronizálni akarsz. De majd kijavítanak, ha rosszul tudom.A többit amit írtál, ha jól értelmeztem; nem vagyok benne biztos, hogy csak egy titkosított felhő alkalmas ilyen szintű védelemre. A vírusirtó topikot szoktam követni és többször hangsúlyozzák: egy mentés nem mentés. Legalább egy, de inkább kettő fizikai meghajtóra érdemes rendszeres mentéseket készíteni (ezen felül lehet még a felhő is), akkor vagy igazán védve a vírusoktól, gép meghibásodástól...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest