Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez így tök logikusan hangzott de nem ez a helyzet a valóságban. Most jelentkeztem be egy új gépen a dropboxba és szépen megette a teljes SSD-t, ugyanis a kliens szépen elkezdte letölteni a másik gép backupját is az új gépre (“PC” könyvtárat hozott létre a szokásos dropbox könyvtár mellett).
Megoldottam azzal, hogy megkerestem a kliens beállításaiban hogy milyen könyvtárakat szinkronizáljon, és a “PC” könyvtár elől kivettem a pipát, de azért a cég gondolhatott volna erre, hogy ha backup akkor azt nem szinkronizáljuk.
Így viszont továbbra is kérdés, hogy akkor ez mitől “backup”, amikor ez simán egy szimpla sync ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest