- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Mobil flották
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Krissz5435
üzenetére
Azonnali alaplapos kérdések órája vagy Azonnali VGA-s kérdések órája. Ez a két topic teljesen megfelel a probléma számára.
Ezt zártam.
-
Krissz5435
aktív tag
Storno a Crysis-os rész. Rossz felbontáson volt. Ja és friss a rendszer, szóval nem driver hiba. A boot képernyőt sem hozza be.
-
Krissz5435
aktív tag
A következőben kérnék segítséget:
Behalt a monitorom és kaptam egy másikat kölcsönbe. Valamiért a videókártyáról nem akart képet adni. Sebaj mondom ott az alaplapi. azzal megy most is rendesen. De már 3 monitorral, 1 d-sub és 1 dvi-d kábellel, 3 dvi-d-->d-sub átalakítóval de sehogy nem akar képet adni a 8800gt-ről.Már leellenőriztem majdnem mindent: Proci jó hisz ezt is onnan írom, táppal szintúgy nincs mert kb 3 éve megy már vele, memóriákkal sincs baj mert akkor kékhalál lenne, sok felesleg sincs(Hdd, odd) és azok is régóta benn vannak. Próbáltam hogy teszek be másik vga-t is de azzal sem adott képet szóval a vga is kilőve.
Kérdésem. Lehetséges az hogy félig meddig behalt az alaplapom? Továbbá néztem tesztet és a 785-ös amd-s chipkészletnek(amihez HD 4200-as integrált van) többet kéne tudnia a mostaninál: Rainbow 6 Vegas csak 6 fps holott a teszt szerint( http://ipon.hu/elemzesek/amd_785g_ismet_egy_sikeres_lapkakeszlet/515/5 ) a Crysis is röhögve fut 20 fps-sel én meg mindent minimumra állítottam.
A lap még garis úgyhogy otthon-tákolós tippeket csak végszükség esetre kérnék.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest