Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Aha. Nagyon demokratikus. Ha nem fogadod el nem tudsz tovább haladni. Neked ennek más a dallama?
És az vajon benne van-e a 40 oldalban, hogy pontosan kinek adja el az adataim? Mert én úgy emlékszem mindig csak harmadik felet írnak bele.
Ez biztosan teljesen más, mint a kínai... -
spileraaa
senior tag
Magic5 pro-hoz képest miben tud bármivel többet? megéri váltani?
-
-
-
Oldfoksz
aktív tag
De,csinálják.
De más a dallama.
A Google,Meta&Co 40 oldalon (+ 100 labjegyzet) magyarázza el,hivja fel a figyelmedet arra hogy mire használják az adataidat.
Keretek,jogi szabályozás van.
No.... kinaban ilyen nincs .Jog se nagyon.
Csak a kinai komenista partnak vannak jogai.
Mindenki másnak csak kötelességei
-
Mercel
senior tag
Teljesen elmarad az utóbbi években a csájnafonokkal kapcsolatban az nagyon jogos figyelmeztetés illetve korábbi tényeken alapuló fenntartás a szerzők részéről, hogy egy csájnafon esetében minimum kérdéses az adatbiztonság.
Nem egy és nem két csájnafon bukott már le azzal , hogy felhasználói adatokat gyűjt be és továbbít és az a trend sem változott, a jóságos kínai diktatúra minden telekommunikációs cégben benne van így vagy úgy.
-
Dhampir
félisten
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Sokszor ilyen festményt készít a Magic7Pro is. Ezeknek az egyébként remek mobiloknak mintha a kamera lenne a gyengéje. Az AI (?) tönkre teszi a képeket.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nem csak te látod úgy.
-
Viiktor1989
aktív tag
Csak én látom úgy,hogy ez nagyon nem szép képeket csinál? Közelről az emberek arca gyerekek....
-
Jozsi484
csendes tag
Ez egy jól megírt cikk, jó volt olvasni.
-
sfefe
addikt
Szerintem meg oks kinézetre...nekem meg a sarokban kocka marha unalmas már...
-
-
Jo lenne, ha nem úgy nézne ki ez is, mint egy régi elemlámpa. Szinte mindegyik kínai úgy néz ki.
-
Dhampir
félisten
Jó lenne, ha a kamerás képfeldolgozásból teljesen ki lehetne iktatni az AI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest