- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
SQX_Barto #28 üzenetére
úgy tudom a hűtőket be lehet állitani, hogy bizonyos hőfok elérése után gyorsabban menjenek, vagy ilyesmi.
Egy A64 vagy HT, egy ilyen kis gépet nem rakhatsz tele kályhákkal (VGA, proci, winyó), mert nehéz elvezetni belőlük a hőt. Megfontoltan kell megválasztanod az alkatrészeket bele. -
GombócArtúr
senior tag
válasz
SQX_Barto #21 üzenetére
HT-s procit vegyél bele, DE révén hogy ez (és a többi is) mégis csak egy barebone gép: Hanyagold a Prescott magot! Olyan videókártyát válassz, aminek remek hűtése van, nem melegszik úgy mint az álat. Bár néhány bareboneban van hely 2vinyó+2 cd/dvd meghajtónak, ha teheted, csak 1-1 darabot tegyél bele belőlük. Winchesterből pedig olyat válassz ami nem ontja magából a hőt.
Ez nem csak a digidicera igaz, egyes gépekhez képest, ebben még aránylag nagy hely van belül (lásd MSI 651)
Valóban, a Digidice nem a leghalkabb gépek közé tartozik (bár itthon még nem volt más bareboneom), amikor megvettem nekem is feltünt, ma már észre sem veszem, megszoktam.
Ha kérdésed van még, szivesen válaszolok!
Anno MSI-t akartam nagyon, de a ph!-s cikk lelombozott, hogy mekkora dzsumbuj van benne. Pedig tényleg jól néz ki kivülről, pláne hogy hifiként is funkcionál.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest