- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
Ez a kemény
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #12245 üzenetére
Azér próbáltam ki amúgy mert Fatert basztattam hogy próbálja csak magát megtartani gyűrűn semmi extra nélkül.
Azt mondta, hogy hát a 90 kilóját nem bírja én is csak azér tudom mert 70 kiló vagyok
Mondom na
A hátitáskába bele a két 10es egykezes azt megcsinálom neked 90 kilóval is
Na azt 20 secig sikerült is
De mostmár nem csak húzódzkodáshoz fogok magamra súlyt kötni hanem a gyűrűn tolódzkodáshoz is.
Hát edzésem ilyen volt ma:
Saját súllyal huzi egyszerre 18
Aztán 3-at huztam +20 kg még 3-at +10kg és még 4 saját súly ebből ment 4 kör.Aztán invertált evezés 4 x10 lassított negatívval.
Egykezes evezés 4x10 akkora terheléssel hogy 10 menjen
majd végül szűk kétkezes evezés 4x15 szintén úgy mint előbb. -
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #12241 üzenetére
Spiccre figyelek az általába megy csak néha berántja a görcs azt megmozgatom
A könyök kiakasztás az nem tudom, egyenes full nyújtott kézzel szoktam. Ha ez annak minősül akkor igen.
Ja és legutóbb magamra vettem plussz 20 kilót úgy 20 secig bírtam kitartani utána a lábam leesett.
Na akkor edzett vagyok mint egy kisgyerek tornász jeeeee
-
userxy
őstag
Támasz ülőtartást gyűrűn megtartani mi számít jónak mármint időben hány perc vagy másodperc ?
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #12092 üzenetére
Meg teszteltem hogy milyen magasra tudok felugrani egy lábbal
2 b30-as téglára simán felugrottam az kb 40 cm magas
feljebb nem mentem mert nem volt több tégla meg nagyon billegett és fostam, hogy pofára esek xD. Talán még egy 5 10 centi lett volna benne de több nem hiszem.
-
userxy
őstag
Egyszerre 20 egylabas guggolas juppi új rekord.
Terdem meg faj
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #12078 üzenetére
Félre értessz
Nem fellépsz.
Hanem felállsz mondjuk egy székre és leguggolsz egy lábbal és a másik lábad nincs kinyujtva előre de nem ér le a földig se a székhez mivel a szék szélén állsz és a földig se ér le mert olyan magas széken vagy. Tehát lóg a levegőbe csak nem előre tartod ki.
(#12079) itouchfan
Pontosan.
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #12074 üzenetére
Nagyon benne vagytok a témába
Nekem az lenne a kérdésem, hogy szerinted az egy lábas guggolás hogy terheli a combot.
Ha a felállsz egy székre és úgy guggolsz egy lábbal, hogy nem nyújtod ki előre magad mellé csak van a helyén, vagy a földön állva az egyiket előre nyújtod ki ?
Mert szerintem terhelés szempontjából mindegy.
-
userxy
őstag
válasz
korobi #12003 üzenetére
Erről most megint lehetne litániát írni. De gyököt kell vonni a lényegből. És akkor kapsz egy igazságot.
Harcosok étrendje nem rossz alapötlet haverom 2 éve így kajál. Csak edzés után 8 órás ablakban eszi meg a napi kaját.
Meg most már 2 hónapja vegan is.....
De versenye után újra elkezd húst enni.. na mind1 is... lehet sok jó ötletet össze kombózni.DE!!!!
Képzeld el, hogy úgy kajálsz, hogy még a makrók is rendbe vannak nem csak össze vissza...
Meg ez a 87 kiló tzs% nélkül sokat nem jelent.
Ezt már kiveséztük
-
userxy
őstag
válasz
Cathfaern #11998 üzenetére
Napi fenntartó energiamennyiség zsírmentes kilogrammonként
6-12% 37,5 kcal
12-15% 35,1 kcal
15-19% 33,1 kcal
19-22% 30,9 kcal
22 felett % 28,7 kcalEzek irány mutató értékek nem kell szentírásként kezelni ellenben jó kiindulási alap, hogy egyáltalán valami elkezdődjön.
Azért nem jó teljes tömegre számolni mert totál tévútra viszi az embert főleg diétába.
A zsírt nem akarjuk fenntartani és nincs is a fenntartáshoz energia igénye.
A napi szintentartót diétába azért vágjuk meg, hogy mindenféleképp meglegyen a kalória deficit.
10 napra számolva ha minden optimális a 300 kcal napi deficit az 3000 kcal ami ~330g zsír vesztés.
ehhez mérten kell kialakítani az étrendet. Sportot választani és felgyorsítani az anyagcserét.
-
userxy
őstag
válasz
Melorin #11985 üzenetére
Nos nem privátba küldöm hátha másnak is segítségére lesz.
79 kiló vagy. Ebből véleményem szerint minimum 25 % testzsír. Az erőnlétedből és a kajádból gondolva. Meg egy múltkori képedből.
Ami azt jelenti, hogy 79x0,75 = ~ 60 kg zsírmentes tömeg.
Nos erre kell mindent számolni.
A 25% tzs mellé ajánlott kilónként a 28 kcal-val számolni szinten tartóként. ez (20% os tzsig ennyi)
Ami azt jelenti, hogy 60x28= 1680 kcal a szinten tartód.Amint látod nem jó a rendszered
Erre kell felépíteni egy diétás étrendet. Ami első körben azt jelenti, hogy edzésnapon Szintentartó minusz 300 kcal
Pihenő napon pedig minusz 300-500 kcalTehát akkor durván 1400 kcal-ra számolva:
1g fehérje 4 kcal
1g Ch 4 kcal
1g zsír 9 kcal
1g alkohol 7 kcal --> csak érdekesség képp írtam ez nem kell60 kg zsírmenetes tömegre mehet napi 2 g fehérje diétába vígan
120g fehérje = 480 kcal
2g Chval számolva
120 g CH = 480 kcal
Ez eddig 480+480 = 960 kcal
Maradt 1400 -960= 440 kcal zsírokra ami = 440/9 = 49g zsír.
Tehát egy edzésnapon lévő kajádnak
120g fehérje
120g CH
49g zsírNos ha ezt tartod lesz is eredménye használd egészséggel.
Ha te kevesebb testzsír százalékosnak érzed magad ez alapján újra tudod számolni
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11976 üzenetére
Teljesen egyetértek. Éles tapasztalat friss élmény tegnap egy 90 pár kilós faszi 30% tzsvel megmondta nekem a tutit gebe vagyok...... ( lehetnék nagyobb darab ez tény de hogy naturalba nehezen megy az is tény )
Ez kérem a valóság. Ha valaki nincs elhízva és sportos és erős akkor ő gebe. Az önérzetemnek nem esett jól
Erre am az volt a válaszom, ha lefogynál te is a zsírból kisebb lennél mint én ...
ja nővérem is mutatja nekem hogy ilyen formám legyen .... válaszom adjál hozzá kémiát....
Annyira elvannak varázsolva az emberek minden téren hogy ez eszméletlen
Szálkás formás fizikumnak nincs értéke
csak az hogy legyél nagy darab...
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11974 üzenetére
őő hát igen jól néz ki csak csak a vérvétel eredményét sehol se rakják ki
Nekem az lenne az első ha semmi takargatni valóm nem volna, hogy minden videot a hivatalos dopping vizsgálati eredménnyel kezdenék
hamár akkora nagy sztár akarok lenni mint ezek...
Én csak abból tudok kiindulni, hogy van pár erőemelő cimbora és egyik se ilyen szálka és egyik se natural és hasonló súlyokkal dolgoznak....
68-70 kilóval 240 kilós felhúzás...
És egyik srác megkakrta nekem magyarázni, hogy a csirke rizs mondom ne nekem vetíts mert kivülről fújom mit eszel ,ert 15 perce mondta el haver mit toltok ...
-
userxy
őstag
-
-
userxy
őstag
válasz
kk831228 #11952 üzenetére
Ezt képzeld el full vízszintbe mint a sima fekvő csak nem a földön támaszkodsz hanem a TRX-en támaszkodsz és nyujtott kar résznél mikor kinyomod magad akkor összeérinted a kezed és ráffeszítessz mellre mint amikor a kondiba tárogatsz kézi súlyzóval.
Plusz bónusznak rám rakott haver egy 15 kilós téglát
Ennél jobban nem tom leírni remélem érted
Meg kicsit szebben kivitelezve mint a faszikám a videoba mert az nem jó ha a kezeden felfekszik a kötél sokat könnyít a stabilizálásba......
-
userxy
őstag
Na ma nehezítettünk a mellnapomon a kötélen fekvő mostmár úgy néz ki, hogy egy 15 kilós téglát a hátamra raktak
(nyújtott karnál összeérintve a fogó)
(#11945) Buster17
Karhajlítás valamelyik formája
-
userxy
őstag
Igazából akármennyire vagyunk valami mellett és ellen.
be kell látni, hogy a hétköznapi embernek akinek semmi se tud tökéletes lenni. Úgy tudja legjobban elérni a körülményekből kihozható legjobb fizikumot, hogy a kondit vegyíti a tornával. Ebből a kettőből magasan jobb fizikum lesz mint külön külön egyikkel vagy másikkal.
-
userxy
őstag
A termes edzés előnyeit hátrányait rossz embernek mondod
gyúrós topicból jöttem vagy inkább vagyok mindkettőbe
Nem a termet és a pávagyereket kell utálni, hanem a sportot szeretni
És akkor mindegy hogy hol edzel
12% os tzs azt jelenti, hogy van 12% testzsírod
senki se mondta hogy a 0-5% egészséges és tartható.
De a 10-15% tartható bárkinek aki odafigyel é szerintem ez lenne az alap normális.
Szalonnát is lehet enni csak akkor mindent úgy kell felépíteni, hogy a szalonna is be van kalkulálva.
-
userxy
őstag
Szálkásnak lenni azér kel mert jól néz ki
Meg amúgy egészséges ha nem cipelsz magadon plusz 15 kiló zsírt.
a 12-15% tzs nem full szálka azzal nagyon sokan élnek és szerintem köszönik szépen jól vannakköztük én is
Mázsás nyomás felett kezdődik a férfi
Amit linkelsz faszi az semmi extra 12 % körüli tzs az simán tartható.
egyszer eléred és kajában szemlélet váltást csinálsz utána olyan kényelmesen tartható mint állat.
Ezzel nincs baj, hogy szezonálisan csinálod. Jó időbe kint, rossz időbe kondi. Mindegyik jó és eredményes ha jól csinálja az ember.
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11911 üzenetére
Attól függ mire lennél hajlandó a cél érdekébe.
Az izom és erő megtartásához diétába a legjobb módja erőltetni a nagyon nagy súlyokat kondiba. heti 2-3 teljes testes edzés.
Emellé, jöhetne még a heti tornád. Illetve egy kis futás. De te úgyse akarnál színpad formát az alap 12 % körüli tzs a te izom tömegeddel brutális lenne.
Heti 6 edzéssel lennének szép eredmények
Erőre visszatérve még egy jó kis kaja módosítás szerintem sokat dobna rajtad.
Persze ha a keretek nem engedik vagy nincs lehetőség akkor kár olyan célokat kitűzni amit nem tudunk elérni.
én is most így vagyok akarhatok nagy lenni ha baszok kajálni normálisan....
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11899 üzenetére
jájájááá igazad van arról beszélek amiről te írsz
olyan hülye nevük van ....
(#11900) Dobi 562
teljesen jó gondolkodsz. a gyengébbikkel kezd és az legyen a max ami azzal megy.Meg a szimmetrikus gyakszikat nyomasd jobban. amihez egyszerre kell mind két oldalad. Idővel szépen felzárkózik a gyengébb oldalad.
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11897 üzenetére
Rohadjak meg most csak azért hoyg leteszteljem ugrottam egyet egy lábbal (rendesen leguggoltam) a szobába szerintem frissen üdén nem láb edzés után átbírom ugrani a zsámolyt. 70%ig biztos vagyok benne.
Jó hát láb robbanékonysághoz lehet segitett a majd 10 év foci...Na az ízület az gyenge pont könyököm csuklóm az hulladék...
Főleg a bal csuklóm mióta egyszer szilánkosra tört hála a focinak
ja am nem rendes gyűrűn hanem csak trxen de az ülö támaszmérleg egész pofásan megy csak nem sokáig max sztem 10- 15 secig tudom szépen megtartani...
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11894 üzenetére
Ez tuti nem fedi a valóságot így bár jó közelítés.
75 kilóm és a 176 centim
Egylábas guggolásból átugrok egy zsámolyt de a max guggolásom 110 kiló. itt az a 2 2,5-es szorzó nagyon sok..
Felhúzásom a 170 kilós max az lefedi a 2,5-es szorzót.
támaszmérleget nem tom megcsinálni de fekvenyomni tudok
a törzs és core izmok gyengék nekem ehhez az tornához
na majd nyár végére kibaszom magam azt megyek a játszótérre keménykedni
Am vmit ér hogy tornázgatok húzódzkodásba kondiba saját súllyal a maxom 14 volt most az felment 20ig
Szóval nem lehetetlen
másfél hónap alatt jött ez akkor valami csak lesz ebből
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11887 üzenetére
Még nem találatam olyan gyakorlatot amivel sajátsúllyal ugyanolyan izomlázat tudnék elérni mint kondiba.
Pedig azért én is kipróbálok ám mindent
Sőt még személyi edzőm is van
Pár év alatt kondiba annyi mindnet kipróbáltunk. Nekem tömegnövelésre az vált be hogy odabaszni neki és egy hétig semmi. Amikor ilyen edzés volt jött is a tömeg és az erő rendesen.
Amikor meg csak úgy hogy nincs izomláz akkor nem is volt nagyon sok eredmény.
kinek mi válik be.
(#11889) kolosanyi
Konditermi mércével a saját súlyomhoz képest nagy súlyokkal dolgozok. Így nekem ezek a saját súlyos dolgok annyira nem basznak földhöz.
A statikus erőgyakorlatok basznak inkább földhöz
De azt most erősítjük. Még azért nem megy mert még meg kell szokni a mozgásformát. Ha az idegrendszer megszokja nem lesz para.
-
userxy
őstag
válasz
-PLevi- #11884 üzenetére
Saját súlyos edzésnél nem látom értelmét heti egyszer edzeni. NIncs akkora terhelés.
Kondinál elég ha odabaszós edzést csinálsz. De az olyan hogy az 5. nap is kapaszkodva ültem le szarni.Nálam most így néz ki.:
1. nap mell -tri
2. nap hát bi
3. nap láb váll
Aztán újra az elejétől.
És vasárnap meg az úr is megpihent így az nekem is edzés nélküli.vagy én is azt a bontást tudom még elképzelni, hogy felső test alsó test. De nekem ez kényelmesebb.
(#11885) kolosanyi
Szerintem keverni a legjobb mert azért csak számít a kinézet is
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11880 üzenetére
Rossz a link
Mostmár tényleg igyál egy kávét
én ma már bevertem 3at
(#11879) -PLevi-
Kifejtem neked. --> kevés gyakorlat.
A comb az az izom amit akár saját súllyal akár kondiba terhelni kell!!!!!! akkor nő. Nem picsogni nem lányoskodni a comb edzés sakkor jó ha utálod és az az érzésed van hogy soha többet ilyet nem akarok.Nekem most kb így néz egy félig meddig saját súlyos edzés.
Széles terpeszbe 30 guggolás normálisan semmi extra
Szűk terpeszbe 30 guggolás normálisan semmi extra
közép terpeszbe plussz 26kilóval 4x15
Egylábas guggolás lábanként 5x5 ( mostmár plussz súllyal akarom nehezíteni)
trx kötélbe beakasztva a láb úgy lábanként 4x10
merev lábas felhúzás 26 kilóval 4x10Vádli pedig 140 pipiskedés lábanként 20asával csere---- bal láb jobb láb
És ezt heti kétszer.
Mert ez is kevésbé fingatja a lábat mint egy jó konditermi edzés azt csak heti egyszer toltam. -
userxy
őstag
válasz
-PLevi- #11866 üzenetére
Egy kis sport mozgás ismeret szükséges.
Guggolás alapból a comb izmait terheli. De lehet specifikusan a comb egyes részeire nagyobb intenzitást adni.
Lábfej kifele befele néz széles terpesz szűk terpesz... stb..
Minél szélesebb a terpesz és kifele néz a lábfej annál inkább a comb belső része kapja a terhelést. Szűk terpeszbe vagy zárt lábbal meg lábfej befele néz akkor meg a comb külső része.
Azért könnyebb neked lentről guggolni mert lendületből guggolsz.
Amint a teljes guggolást is úgy csinálod mint a fél guggolást, hogy megállsz az alsó holt pontba és az izmok nem reflexből dolgoznak hanem megnyúlnak rájössz hogy nehezebb.
A fél guggolást azért érzed nehezebbnek mert ott nincs lendület vissza fele.
A progressziód elég karcsú legalábbis szerintem..
-
userxy
őstag
válasz
emiki6 #11849 üzenetére
Azért óvatosan az ilyen kés élen táncoló kijelentésekkel
Mert sok sebből vérzik. Kocka has nem edzéstől függ.
Aki vékony és nincs kockahasa az skinny fat. Aki vékony és sportol van kocka hasa, de nincs izomtömege.
Nagyon nem mind. Akinek van izomtömege az nem vékony és nem biztos hogy látszik a kockahas de ez a mérvadó. Tömeg mellett kockahas az a valami.
-
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11758 üzenetére
Grat..
Akarom kérdezni, hogy ez a támasz ülőtartás annyira nehéz mert képek alapján nem tűnik annyira nehéznek
Szerintem a gyűrűn a sok akármi tudod mik
nehezebbek.
Vagy rossz gyakorlatra gondolok ezen név alatt..
Közbe gyúrós totyikba megnéztem mit linkeltél ne az miért olyan nehéz ?
-
userxy
őstag
válasz
-PLevi- #11750 üzenetére
Félre értesz.
Én két diplomával a hátam mögött már megtehetem, hogy beleszarjak a világba
Én elvagyok magyar honba is meg külföldön isA baj az, hogy azok is beleszarnak akik nem tehetik meg, hogy beleszarjanak.
És amellett, hogy én megtehetem, hogy beleszarjak mégsem szarok bele, mert szeretném, hogy a családom barátaim és azok rokonai is előrébb jussanak, csak hiába a pár jó gondolkodású ember ország szinten kevés bármilyen változáshoz. Agyban még nagyon sok embernek fel kell nőni.
-
userxy
őstag
válasz
-Solt- #11741 üzenetére
Öhmm inkább nem írok semmit szét offoljuk a topicot.
A tied is egy vélemény.
(#11744) RBJ Ez az egy mondata volt a legbölcsebb
(#11745) -Solt-
Bennem olyan nagy a belső egyensúly, hogy azt te el sem tudod képzelni.
Am nekem nem az lapvető udvariassággal van bajom. Amikre te utalsz.
Hanem gazdasági és politikai. Ezeken meg nem segít ha Jóska előre enged a pénztárnál, ha mellette nem megy el szavazni és gazdasági és politikai analfabéta.
-
userxy
őstag
válasz
-Solt- #11739 üzenetére
Mégis mond már meg, mit lehet egy olyan országba szeretni ahol az emberek köpködik egymást és egymás ellen dolgoznak?
külföldön is ugyan ez a magyar a magyarnak nem segít, hanem csak alátesz.
És még mindig tisztelet a kivételnek.
Csak sajnos kevesen vagytok vagyunk vannak
Őszintén, ha valaki azt mondaná valamelyik külföldi mondjuk a hollandok, hogy ideköltöznének felélesztik az országot cserébe legyenek ők a főnökök minden szívfájdalom nélkül lemondanék a magyar címről.
-
userxy
őstag
válasz
-PLevi- #11735 üzenetére
Az, hogy ki milyen intelligens nem a gimin múlik. Teljesen mindegy milyen gimibe vagy szakközépbe jársz, ha tanulsz akkor bárhova bekerülhetsz és bármi lehet belőled.
És rühellem az egyetemek összehasonlítását is mert, nem azon fog múlni az életed hátralevő része, hogy hol szerezted meg a diplomádat, hanem az, hogy mennyire vagy jó a szakterületeden.
És a mai egyetemi képzés az éltre és a valóságra sehol sem tanít meg.
Sem egy iskola sem. Egy retek az egész oktatás, ahogy az ország és az emberek mentalitása is.És persze mindig ami kötelező a végére.
Akinek nem inge ne vegye magára!
És tisztelet a kivételnek!! -
userxy
őstag
válasz
Buster17 #11729 üzenetére
van a végén az a henger na azt az ajtó tetejéhez rakod és rácsukod az ajtót értelem szerűen hogy meg akadjon. ahogy ennek a cuncimúkusnak van eddzél vele
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11674 üzenetére
Óhh pedig olyan jó a tenger parton dögleni a hideg koktélt iszogatva a csajokat nézni áááá legyen nyár
Eliszom megint az összes izmom
A régi idők testépítőjéről csak annyi a kérdésem:
Mégis ki a kurva anyja tartotta el, mert napi 7 óra edzés mellett semmi másra nincs idő
-
userxy
őstag
Tegnap felbuzdulva ezen az ütemezett fekvős dolgon ma lenyomtam bár a tegnapi mellezés után kicsit izomlázas még a rendszer így 40-ig ment.
Majd még szopatom magam vele jó móka, hogy nem nekem kell számolni
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11623 üzenetére
Egyet is értek meg nem is. Kár ezen vitázni.
Én nem merném a két golyómat rátenni, hogy natural 100%ban a csávó.
Ha te rámered tedd, igazából sose fog kiderülni melyikünknek volt igaza. Így felesleges a téma sose dől el melyikünk tippelt jobban.
Az izomvesztést meg értsd jól. Napi futás mellett (maratoni szint) sosem lesz olyan combod mint kondi mellett. Formásnak formás lesz de nem akkora.
Erre jó példa a csak akit irtam neked hogy futkározik.
Na kondizik is mellette szép kerek segge volt... Elkezdett felkészülni a fél maratonra. 3 hónap alatt lefutotta a seggét. Pedig a futások mellet ugyanúgy edzett a kondiba is. Én így értem az izom vesztést.
-
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11617 üzenetére
Maradjunk annyiba szerintem, hogy nem a zsíros kenyértől tudja ilyen jól tartani magát ilyen idősen.
Nem úgy kell elképzelni ennek a faszinak a koxolását mint Kai Green.
Meg ha ugyanazokat tolná pontosan a cuccokból akkor se lenne olyan nagy mivel valószínűleg teljesen máshogy edzenek és táplálkoznak.
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11600 üzenetére
Jól van akkor annyira nem veszi el a kedved ha megosztom veled, hogy kolegám 1:36 alatt futotta a fél maratont.
Meg most 3-as váltással nyomta le az ultrabalatont
Van hova még fejlődni
De tőlem kritikát ne vedd fel mert én ha 500 méternél messzibbre kell menni bicajozok
És 5 kmnél messzibbre meg tömeg vagy autoÉs futni maximum csak a labda után futok nagy ritkán
És a legkedveltebb válaszom amikor megkérdik, hogy szoktam -e futni?
Az, hogy fusson akit kergetnek
-
userxy
őstag
válasz
kolosanyi #11597 üzenetére
Ne viccelődj drága Sanyi....
Téged is csak azzal tudlak bíztatni mint egy lány barátomat aki szintén fut..
1:56 alatt kell futni különben puding vagy.....
A lány barátom megcsinálta 1:54 alatt futott..
Na már most kérdem én tőled Puding vagy ? és még egy csaj is lenyom téged ?
Ez lebegjen előtted mikor futsz
-
userxy
őstag
válasz
Bannani #11575 üzenetére
25 tolódzkodás
~10-15 fekvő
~5 -8 húzódzkodásnégyszer, erre azt mondom, hogy nem szopás. "triszettek között meg vagy 2 perc pihi.
Én toltam ilyet nem is olyan régen.
Millitary press
Felhúzás
Inverz evezés
guggolásEgybe pihenés nélkül. csak a nagy sorozat végén volt kb 2 perc pihi.
-
userxy
őstag
E sport és alig van neki múltja de ezt teszi bármi nemű él sport.
Így hát mit várunk egy olyan sportágnál aminek évszázados múltja van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest