Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Van benne valami
Vladi!
Elolvastam a cikkedet, meggyőzött ez a 7-es dolog, mert igy mindig friss marad a rendszer Ugy néz ki nem teljessen értem ezt a live-os dolgot. -
Babetta-X
senior tag
hmm..az a baj az xp-m már nagyon kaki, muszáyl valamit telepíteni helyette. a 6-os 6db cd-t tartalmaz, tehát nem hiszem, hogy live lenne.
Egy órája töltöm, de ha kell megszakítom és megkeresem a 7.-est.Nemtudom a 7-est próbáltam ftp-n meg http-n keresztül de flashget el sem inditja csak piros x az IE meg letölti alapból, de csak egy 400kbytos filet, amire aztán azzixpé azt mondja hibás.
-
Babetta-X
senior tag
Hali!Most föltöm a Fedora 6-ot, az a gond dvd-ben nem sikerül letölteni, csak dc képbem, kiírom gondolom ugyanugy telepítem mint egy ikszpét csak angolul aztán hajrá nem?
Azért próbálkozom a váltással mert hobbi szintnél kicsit jobban érdekel az informatika, az XP meg nem egy nyerő OP rendszer, vagyis 1 hónapig igen, de utána..

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest