- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
Radio tray nevű alkalmazást lehet valahogyan varázsolni Fedora-ra? A szoftver boltban nem találtam...
-
SATA_boy
csendes tag
Ahham, tehát ha jól értem a szavaid, akkor a 'fedup' a Fedora Update-et jelenti, azaz lehet a Korora 21-es rendszert frissíteni vele Korora 22-esre?
Hogy muzsikál a 22-es verzió? Olvastam, hogy az Adobe Flash-t már nem tartalmazza az alap telepítő a sok biztonsági rés miatt (persze külön feltelepíthető marad). Ha jól emlékszem a 4.12-es Xfce-vel pedig már régóta megismerkedtél és pozitív tapasztalataid vannak vele.
Ha a 'fedup'-ról van linked, leírásod, azt megköszönném, bár ha kipróbálom a Korora 22-est, valószínűleg maradok a tiszta telepítésnél, hallgatva a tanácsodra (elkerülve a bénázást és a hibázási lehetőségeket).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest