- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Fedora + Unity-re keress google-ban, mert nem emlékszem hol láttam. Ha Unity kell, akkor arra a legjobb az Ubuntu, mivel hivatalosan csak arra van, másra csak ráhegesztik jól-rosszul, szal. nem biztos, h problémamentes lenne.
Gnome shell-hez a telepítős cikkben is leírtam, h alapból szinte használhatatlan nekem is, de az extensions oldalon sok kieg van, nekem a Bolt menü jön be, kicsit áthegesztve, meg még pár kényelmi kiegészítő. De korábban másik menüvel is jó volt, ott lehetett balra kirakni Unity-szerűen az ikonokat. -
ViZion
félisten
Fontokat minden felhasználónak az /usr/share/fonts mappába kell rakni.
Ha csak saját magadnak akarod, akkor a mappádban kell csinálni egy rejtett .fonts mappát, oda rakni, restart kell talán, és kész. Fontokat a google webfonts-ról is szedhetsz le, vagy keresgélsz Yumex-ben.
Vendég fiók... hmmm. Soha nem kellett, ráguglizva egy F15-ös leírást találtam. [link] -
Lacces
őstag
Most már jó, második telepítésnél, már jobb. Most már minden okés a Grubnál és felajánlotta, hogy létrehoz felhasználót.
Visszont lennének kérdésem
1. Hogyan tudnék létrehozni vendég fiókot? (mint Ubuntunál, vagy Mageia, vagy Windows 7) Jelszó nélkül belép és használja a rendszert.
2. Hogyan tudok új betűtípust hozzáadni a rendszerhez? Vagy hol tudnék letölteni hozzá? Nálam az Ubuntu betűtípusa bejött, azt be lehet ide integrálni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged