Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fedora + Unity-re keress google-ban, mert nem emlékszem hol láttam. Ha Unity kell, akkor arra a legjobb az Ubuntu, mivel hivatalosan csak arra van, másra csak ráhegesztik jól-rosszul, szal. nem biztos, h problémamentes lenne.
Gnome shell-hez a telepítős cikkben is leírtam, h alapból szinte használhatatlan nekem is, de az extensions oldalon sok kieg van, nekem a Bolt menü jön be, kicsit áthegesztve, meg még pár kényelmi kiegészítő. De korábban másik menüvel is jó volt, ott lehetett balra kirakni Unity-szerűen az ikonokat. -
-
-
Fontokat minden felhasználónak az /usr/share/fonts mappába kell rakni.
Ha csak saját magadnak akarod, akkor a mappádban kell csinálni egy rejtett .fonts mappát, oda rakni, restart kell talán, és kész. Fontokat a google webfonts-ról is szedhetsz le, vagy keresgélsz Yumex-ben.
Vendég fiók... hmmm. Soha nem kellett, ráguglizva egy F15-ös leírást találtam. [link] -
Lacces
őstag
Most már jó, második telepítésnél, már jobb. Most már minden okés a Grubnál és felajánlotta, hogy létrehoz felhasználót.
Visszont lennének kérdésem

1. Hogyan tudnék létrehozni vendég fiókot? (mint Ubuntunál, vagy Mageia, vagy Windows 7) Jelszó nélkül belép és használja a rendszert.
2. Hogyan tudok új betűtípust hozzáadni a rendszerhez? Vagy hol tudnék letölteni hozzá? Nálam az Ubuntu betűtípusa bejött, azt be lehet ide integrálni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)