Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem tudom Winét nemigen használok (max Dosboxot
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...
joecontra: fceux elvileg használ opengl kimenetet ha tud, de lehet anélkül is megy, első körben megnézéném, hogy 3d-vel van-e gond ánblokk vagy csak a Hedgewars-sal, amúgya a 32bites 14.04-es Lubuntut próbáltam még a nyáron, hát az vmi iszonyat bugos volt, nem ment a Zoiper, Evince, tömötítők egy része, Chrome/ium alatt nem lehetett kieget hozzáadni a hivatalos Chrome webrárhelyből, mert azonnal összeomlott (ez mondjuk az összes 32 bites disztrón így volt a 38-39-es verzójú 32bites Chromiummal, míg a 64bitessel nem volt gond), míg mondjuk a szintén 14.04 alapú, de 64bites Mint 17 Xfce-vel meg semmilyen bugba nem futottam bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...