Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
...és mire keltem reggel? NM frissítés a tárolóban. Frissítettem is gyorsan. És lőn
Ki is javult a hiba, újra mutatja a jelet is az ikon
Ha ilyen gyorsak a bugjavításban a fiúk akkor mindent visszaszívok, 3-4 napot tudom az ilyen csomagokat downgrade-n tartani 
Kezdhetem belakni a rendszert, hogy jobban meghajtva is megismerhessem.
Marad is a Fedora
(#3536) rokefeller: Egyet is értek veled ebben amit leírtál. Én sem lehúzni akarom egyik rendszert sem, csak a számomra legmegfelelőbbet keresem. Az hogy itt vagyok akár még azt is jelentheti, hogy ez a Fedora lesz
A költői kérdéseddel is egyet értek, hisz pont ezért kezd elegem lenni az Ubuntuból, mert az a lényeg, hogy kijöjjön az új, de aztán meg csak a szenvedés van vele. A másik meg ez a lomhulása, ami tuti összefügg ezzel a sietős kiadásokkal, na meg azzal is biztos, hogy nem nagyon figyelnek arra, hogy kisebb gépeken is szépen fusson (még lxde használata mellet se
ez lett az utolsó csepp nálam).A tegnap eti esetben a Deluge nem töltött, csak meg volt nyitva. A fél ram mellett swap használat 0 volt (még akkor is mikor megnyitottam még pár dolgot és a ram 4/5 -e lett használatban. A böngésző cache ramba tételekor az /etc/sysctl.conf -ban ez lett betéve vm.swappiness=1 Eleinte én is a swapra gyanakodtam, hogy a ramot nem üríti és miután elfogy a swap emiatt lesz a rendszer lassú, de mióta nézegetem ebben a htop-ban és a swap mindig 0 és a ram fele is általában megvan, nem értem. Elkönyveltem, hogy az Ubuntu nem egy erőforráskezelés király. Főleg, hogy pl az LMDE-t próbálva ezek a lassulások eltűntek. Azon pl akármennyi ablak volt megnyitva, a kimenetre kötött tv-n levő film hangja sosem csúszott el, vagy akadt meg a kép miközben a gépen dolgozgattam. Ubin már fél napos "igénybevétel" után simán megesik. Mint ahogy az is hogy olykor a youtube videok hangja is akadozva megy, és olyankor hiába lövök le mindent és próbálom a youtube-ot újra megnyitni (újraindított böngészővel is), csak egy reboot segít rajta. Ezek miatt akarok váltani. Majd ha netán egyszer lesz lehetőségem erősebb gépet venni és nem lesz gond az alapból szarul beállított erőforráskezelés amit erősebb gépen nem venni észre, akkor visszatérek rá - talán - de mivel tudom ez egy ideig nem lesz, próbálkozok másfelé.
Nektek pedig előre is köszi a segítő hozzászólásokat és türelmeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki is javult a hiba, újra mutatja a jelet is az ikon
Ha ilyen gyorsak a bugjavításban a fiúk akkor mindent visszaszívok, 3-4 napot tudom az ilyen csomagokat downgrade-n tartani 

A költői kérdéseddel is egyet értek, hisz pont ezért kezd elegem lenni az Ubuntuból, mert az a lényeg, hogy kijöjjön az új, de aztán meg csak a szenvedés van vele. A másik meg ez a lomhulása, ami tuti összefügg ezzel a sietős kiadásokkal, na meg azzal is biztos, hogy nem nagyon figyelnek arra, hogy kisebb gépeken is szépen fusson (még lxde használata mellet se
ez lett az utolsó csepp nálam).