Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Mivel ubin az fglrx hibátlan nekem (szó szerint), ragaszkodnék hozzá. Ahogy olvastam fedorás fórumokat, ennyi csak az akadálya, hogy felmenjen. Fc12-t nem raknék, hisz miért rakjak régit, ha itt a küszöbön az új?
Szóval most ráállok, és megnézem tudom-e az xorg verziót visszafejteni. Asszem elfogadható kompromisszum lenne (ha működik). 
A boot problémát megoldtam még az éjjel.

-
floatr
veterán
Bubi alatt a következőket tapasztaltam egy laposon. Install fasza, géphasználat szintén, compiz megy alapból, mindez a nyílt driverrel. Gyakorlatilag egy panasz nem lehet rá. Aztán kezdtem egy kicsit kényelmetlenül érezni magam, mert feltűnt, hogy a venti állandóan a maxon pörög. Aztán pár nap után az is feltűnt, hogy eszetlenül melegszik a bal kezem tájékán, pedig inkább jobb kézzel gépelek gyorsabban

Tartottam a gyári drivertől, de végül felpakoltam, és egyrészt minden működik, persze maradt a compiz lag (kbf), leszámítva azt h a power manager a fényerőt nem tudja szabályozni. Mellesleg gyanakszom egy kicsit erre a melegedésre, hogy nem-e megfőzte az akksit is, mert novemberi csekkolás óta gyanúsan leesett a kapacitása (38Wh-ról 16-ra). Mondjuk úgy h nekem nem jött be a nyílt meghajtó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval most ráállok, és megnézem tudom-e az xorg verziót visszafejteni. Asszem elfogadható kompromisszum lenne (ha működik).