Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem Vladi épp valami válságon ment keresztül :-)
Na látod, ezt sosem értettem... Ubuntun bekattiontottad a zárt meghajtók használatát, számomra mindig ugyanilyen egyszerú volt telepíteni a livnát... Ezért nem értem soha mi a probléma a médialejátszással meg a driverekkel fedora alatt, egyszerűen ha egy driver szar, akkor tök mindegy honnan és hogy telepítem, szar marad, ha meg jó, akkor olyanmindegy hogy a livnából vagy a restricted-ből jön. Volt régi ati kártyám, régi nvidia, új nvidia, régi intel meg új intel, persze egyik sem volt felsőkategóriás gamer kártya, de mindegyikkel sikerült megbírkózni. Ezzel nem akarom azt mondani hogy a restricted repot bekapcsolni nem kényelmes, vagy hogy a fedorán egyszerűbbek lennének ezek a dolgok, mert ez nem lenne igaz, elfogadom, csak értetlenül állok az előtt hogy két egyszerű, jól leírt tevékenység közül az árnyalatnyit "összetettebb" de még így is túl egyszerű miért okoz problémát...(nem úgy értem hogy neked, hanem általában sokaknak) a túl egyszerűt pedig arra alapozom, hogy a windows felhasználóként eltöltött időszakban amikor már tudtam melyik codec pack az amivel mindent le tudok játszani, egyszerű dolgom volt, de sokkal nehezebben, sokkal több próbálgatás árán jutottam el oda hogy megtaláljam, mint mondjuk fedorán a livnát meg a gstreamer plugineket, vagy a gnome-mplayert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Samsung kuponkunyeráló
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest