Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Gear S3 - második kör
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Köszi a választ! Közben megoldódott, pont a customizerrel. Elég lett volna az is, hogy alapértelmezetten a minten álljon (sda5), de előtte még azt csináltam, hogy felvittem a mintet első helyre. Aztán ettől még a fedora maradt az alapértelmezett, uh jött a fenti megoldás.
Kezdőben azt tanácsolták, hogy /etc/default/grub-ban a GRUB_DEFAULT sor értékét írjam át, aztán grub2-mkconfig paraméterezve, de gondolom ez ugyanazt csinálja, csak terminálból.
Egyébként csak egy lemezem van, és valamiért a mint az sda5, a deepin pedig sda2.
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.Lényeg, hogy működik. Fedorával meg szoknunk kell egymást, pl. mások parancsok, meg szokatlan az ablakkezelés, de ezért raktam fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.