Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique
    titán

Nekem se gyere be, de ízlések és ficamok. Gnome alatt nekem nagyon bejön a NASA-s háttérképcserélő. Minden nap egy új fotó, és egy kis leírás is hogy mit is látok.

Na szóval az első kávé előtt ne csinálj semmi fontosat! Nem figyeltem oda, csak "next next finish", és nem a pendrive-ra írtam ki az image fájlt, hanem egy 500GB-os külső merevlemezre :W

Mekkora esélyem van az adatvisszaszerzésre, mondjuk egy testdisk-et elindítva? Vagy van jobb adatmentő program? (1db NTFS partíció volt rajt)

Van külön Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topik is. Egyébként itt az adatok visszaállítása kérdéses, mert a program nemcsak újraformázta / újraparticionálta a meghajtót, hanem az ISO felírásával még a rajta lévő adatok egy részét is felülírta. Otthoni környezetben max. adatmentő programokat lehet ráengedni, aztán megnézni mit találnak. Ha esetleg a másik platform rendszerét is használod, akkor arra vannak komolyabb szoftverek (példa).

Egyébként milyen program csinálta ezt? Fedora alatt a Linux ISO-k kiírásához használható pl. az FMW, de az pont ilyen, hogy kilistázza és kérdezés nélkül ledózerolja az USB HDD-t is... Ellenben pl. az Etcher már nem, illetve az max. csak külön beállítás hatására jeleníti meg az egyéb eszközöket.

Új hozzászólás Aktív témák