Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a wireless használóknak az egyik szeme sír, a másik nevet
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel
a nyílt build rendszer pedig remélhetőleg begyorsítja a package-elést, és több rpm lesz, vagy mittudomén. és azért akarnak gyorsítani, mert évi két release-et akarnak, és most elcsúsztak hét hó napra, meg a hattal is, de a lényeg szerintem az hogy a core&extras merge-je nem annyira meggyőző a felhasználóknak, most 5 hónap alatt teleteszik jelentéktelen parasztvakító csillivel, és ööm és bódottá lesz...
hálózd be magad te is a mugshottal
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Star Trek
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel