Hirdetés
- iPhone topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Sziasztok, rájöttem, hogyan "optimalizáljam" a játékot gyengébb géphez/vga-hoz, ha már a készítőknek nem sikerült.
Észrevettem, hogy a hónapok előrehaladtával az elérhető FPS erősen változik, kora tavasz, ősz, tél, eléggé leterhelik a vasat. Főleg mikor bejönnek a piros falevelek
Van olyan beállítás, hogy fix vizuális hónap, ugye az azt jelenti, hogy hónapok ugyanúgy mennek sorban, csak a látvány nem változik, nekem az májusra van állítva, és így megszűntek az akadások. Nem valami életszerű, de legalább játszható, míg nem fejlesztem a masinát. Egyébként i5 4570, 12GB RAM, és egy 2GB GTX1050 van, SSD-ről fut a játék. Ezzel a kombóval a gépigény.hu szerint el kéne futnia magas beállításokkal, a valóságban még közepesnél is akad...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Észrevettem, hogy a hónapok előrehaladtával az elérhető FPS erősen változik, kora tavasz, ősz, tél, eléggé leterhelik a vasat. Főleg mikor bejönnek a piros falevelek
Van olyan beállítás, hogy fix vizuális hónap, ugye az azt jelenti, hogy hónapok ugyanúgy mennek sorban, csak a látvány nem változik, nekem az májusra van állítva, és így megszűntek az akadások. Nem valami életszerű, de legalább játszható, míg nem fejlesztem a masinát. Egyébként i5 4570, 12GB RAM, és egy 2GB GTX1050 van, SSD-ről fut a játék. Ezzel a kombóval a gépigény.hu szerint el kéne futnia magas beállításokkal, a valóságban még közepesnél is akad...