Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Sziasztok, rájöttem, hogyan "optimalizáljam" a játékot gyengébb géphez/vga-hoz, ha már a készítőknek nem sikerült.
Észrevettem, hogy a hónapok előrehaladtával az elérhető FPS erősen változik, kora tavasz, ősz, tél, eléggé leterhelik a vasat. Főleg mikor bejönnek a piros falevelek
Van olyan beállítás, hogy fix vizuális hónap, ugye az azt jelenti, hogy hónapok ugyanúgy mennek sorban, csak a látvány nem változik, nekem az májusra van állítva, és így megszűntek az akadások. Nem valami életszerű, de legalább játszható, míg nem fejlesztem a masinát. Egyébként i5 4570, 12GB RAM, és egy 2GB GTX1050 van, SSD-ről fut a játék. Ezzel a kombóval a gépigény.hu szerint el kéne futnia magas beállításokkal, a valóságban még közepesnél is akad...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Észrevettem, hogy a hónapok előrehaladtával az elérhető FPS erősen változik, kora tavasz, ősz, tél, eléggé leterhelik a vasat. Főleg mikor bejönnek a piros falevelek
Van olyan beállítás, hogy fix vizuális hónap, ugye az azt jelenti, hogy hónapok ugyanúgy mennek sorban, csak a látvány nem változik, nekem az májusra van állítva, és így megszűntek az akadások. Nem valami életszerű, de legalább játszható, míg nem fejlesztem a masinát. Egyébként i5 4570, 12GB RAM, és egy 2GB GTX1050 van, SSD-ről fut a játék. Ezzel a kombóval a gépigény.hu szerint el kéne futnia magas beállításokkal, a valóságban még közepesnél is akad...