Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Igen tudom hogy nem kell telerakni, csak mivel a földeket folyamatosan művelem, jön be belőle cucc. Igen a szójabab hozza a legtöbbet, viszont egy idő után ha nagyon sokat adsz el, akkor szerintem az ára csökkenni fog. Van még 1-2 ami jól hoz, de vannak olyanok is amik siralmasak, nem éri meg vele foglalkozni.
Nappal én is 5x-ösön játszok, éjszakát meg én is átpörgetem, utálok sötétbe dolgozni. A növény érést én gyorsra raktam, így aránylag hamar kikel minden.
Takarmányt te úgy keversz be előre hogy benne van egy adag, aztán valahova kinyomatod, majd mikor adni kell nekik akkor rakodó+kanál párossal dobsz be a vályúba?Most látom át én is hogy minden egyes dolgot mire megtermelek, ráadásul sokat hogy legyen bőven, hihetetlen mennyiségű időm elmegy vele. Tegnap este is 6 fele elkezdtem játszani, aztán kis túlzással éjfél lett pillanatok alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs