Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
Elnezest ez nagyon amator kerdesnek tunik de , a FC primalt hogyan lehet uninstallalni ? Az add remove programban nem jelenik meg a jatek exe. A jatek konyvtaraban nem letezik uninstall FC-Primal exe. Ubisoft game launcherben vagy egyeb rejtett mappakban ami a far cry primalra vonatkozik sehol nem talalok egy uninstallt.
-
Grafirka
őstag
Ilyen kuldeteses hibaba szaldtam bele a minap. Az egyik "Urki" megbizast teljesitve visszatertem hozza es mikor belepek a kunyhojaba akkor ismet elindult a kuldetes elejen , mar latott animacio es kezdodott elolrol az egesz.Vissza kellett mennem es meg kellett oldjam ismet az egeszet elolrol.( a 3 koves kuldetesrol van szo )
-
Grafirka
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Megoldodott koszi. Ujraraktam, csak epp lovesem nem volt hogy ez mikent mukodik, az egesz jatekot ujra kell telepiteni vagy csak a kliensprogramot. Szerencsere csak az Uplay volt elszallva.. Azt sem tudtam, hogy szukseges verzioszamot nezni ?. Csak rakattintottam az elso linkre, szerencsere mukodik ismet.
-
Grafirka
őstag
Ma reggel probalom inditnai a jatekot de ez a hibauzenet fogad:
" far cry primal unable to open this internet shortcut the protocol uplay does not have a registered program " Talkozott mar valaki ezzel ? Valami gubanc val az Uplayel, mert az ikonja is eltunt . Ha kikeresem a konyvtarat ( ubisof....stb) ott megtalalom de hiaba klikkelek ra nem tortenik semmi. -
Grafirka
őstag
Abszolut megertem hogy az allatokert nyaggat
. Fiammal naponta "vadaszunk" Olyankor szandekosan nem foglakozom a questekkel, hogy ne az legyen a fo atrakcio, hogy nez ki az udam , landzsaval a fejeben
de barangolni vadaszgatni es nyersanyagokat szedni tokeletes. Igy is van eleg izgalom ha egyik masik vadallat megtamad.Nagyon orvendek , hogy megszuletett egy ilyen jatek mert ez megemeli a mercet es gondolom a tobbi fejlesztonek is erdekeben all majd valami ujat kitalalni es nem csak a bejaratott semakat ismetelgetni.
-
Grafirka
őstag
Ronkokkel , fatorzsekkel eltorlaszolt barlangba mikent lehet bejutni? Tuz nem megoldas.
-
Grafirka
őstag
Faramaszast en is hianyolom. Ez az a jatek, ahol nagyon lehetne hasznalni, nem beszelve arrol, hogy az egyik legtermeszetesebb strategia . Igy neha a szakadekba vetem magam ha rohan utannam egy medve es nics mar dardam . De mindent felreteve , nagyon tetszik , valoban zsenialis hangulata van a jateknak

-
Grafirka
őstag
A Legends of the Mammoth kiegeszitot hol kell aktivalni ?
Ismerosom fia kerdi, megkapta a jatekot es azt mondja , hogy ket kod van a dobozban egyikkel amivel az alapjatekot telepitette de van meg egy matrica egy masik koddal s nem tudja mit kell kezdeni vele. Hova kene beirni ? Azt mondja, hogy a jatek menujeben semilyen "legends of the mammoth " opciot nem talal.
Segitseget elore is koszonom. -
Grafirka
őstag
GTX960 kartyaval 1080p felbontason milyen grafikai beallitasok mellett fut jol a jatek ( 45-60 fps) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En is keresek egy "ritka ozet" egy ideje.Szetnyilztam mar mindent de sehol nem talaltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Fiammal naponta "vadaszunk" Olyankor szandekosan nem foglakozom a questekkel, hogy ne az legyen a fo atrakcio, hogy nez ki az udam , landzsaval a fejeben