Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
tesztuser
üzenetére
Hát, barlang az van jócskán, és leopárdos is. Nem tudom melyik lehet az, de én már az összes barlangot kijátszottam. Azok voltak az egyik kedvenceim
Tény, hogy miután felfedeztem őket, nem mindig kerestem meg a visszautat, hanem gyors utazás kifelé.Ami a játékot illeti, nekem nagyon tetszik. Nem mondom, hogy ez a legjobb játék mert a Stalker a legjobb játék. De én sosem azt nézem ami (szerintem) lehetett volna, hanem azt nézem és azzal szórakozom ami van. 75% -nál tartok 57 órával - azért ez egy qrva nagy DLC lenne
. Amúgy az Ubi üzleti húzásait megszokhattuk, én nem is csodálkozom ezen, és ennek tudatában veszem meg és játszom (vagy nem veszem és nem játszom) a játékait. A gond csak az, hogy nincs alternatíva. Szapulhatjuk itt halomra őket, de ha egy ősemberes, lopakodós játékot szeretnék - ami a kedvencem -, akkor meg kell tőlük vennem a FC Primalt, mert csak ők merték ilyesmire adni a fejüket az egész kib...szott játékszakmában. Ennyi, mert nincs tovább 
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tény, hogy miután felfedeztem őket, nem mindig kerestem meg a visszautat, hanem gyors utazás kifelé.
. Amúgy az Ubi üzleti húzásait megszokhattuk, én nem is csodálkozom ezen, és ennek tudatában veszem meg és játszom (vagy nem veszem és nem játszom) a játékait. A gond csak az, hogy nincs alternatíva. Szapulhatjuk itt halomra őket, de ha egy ősemberes, lopakodós játékot szeretnék - ami a kedvencem -, akkor meg kell tőlük vennem a FC Primalt, mert csak ők merték ilyesmire adni a fejüket az egész kib...szott játékszakmában. Ennyi, mert nincs tovább