Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én azért róvom fel mert FC2 óta követem a szériát az első rész még kicsi voltam és a gép se bírta. És azóta rengeteg sok játékot kitoltam vagy kipróbáltam így van egy képem hogy milyen fejlődések mentek végbe a PC gaming vonalon. Amúgy nem csak az FCnek róvom fel hanem kb minden jelenlegi FPS széria hanyatlik és gáz.
Egy valóságos keretek közti FPS játék csak nagyon jó AI és pályaszerkesztés mellett lesz egyáltalán valami és open worldbe persze nehéz de fix bázisok vannak azok elég 5lettelenek ill annyira easy a harc hogy nincs mit kihasználni a terepen. Persze lehet már csak a sok ugyanolyan játék miatt nekem minden adja magát és igy nincs kihívás meg újdonság de lehet akinek ez élete 2. vagy 3. FPS-e annak ez nagy hűha. Meg a gunplay se mindegy hogy mennyire más egy M60 vagy egy AK. Scifi FPS könnyebb mert ott lehet 5000 golyót kibiro tuninglény meg robotpáncél, varázsero tököm tudja mi amivel lehet egy hosszú nehéz boss fightot csinálni.
Minden esetre nekem igazából az AI és a harcok a gondom mert iszonyat gagyi és ugye nincs is hard, ultrahard nehézség csak story vagy action mód..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest