Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
batman91
üzenetére
Csak dühöngök, bár, ha írtam volna a 4-ről az is kb ugyanez lett volna!
A környezet mindhárom minibossnál ugyanaz, nincs semmi változatosság, ok legyen, Montana már csak ilyen.
Joseph Seed bárhonnan képes velem kommunikálni, telepatikusan, még úgy is, némaként max jelelhetnénk, de megoldja.
Visszalépések, van össz-vissz 3 féle ellenség: 2-3 skines sima gyalogos fegyverrel vagy közelharci eszközzel, van a nehézfegyveres meg a kultista, ennyi, nincs több!
Az ellenfél ai annyira gyökér, hogy grillpartit is rendezhetnék, akkor se fedeznének fel, össze nem dolgoznak egymással.
A szövetségesek még rosszabbak! (a kutya volt egyedül használható) Ha nem kellettek volna a skillezéshez mindet otthagyom megrohadni! A rakétavetős idióta egyszer kb másfél méterről lőtt telibe egy 40 méteres fenyőfát, ott pusztultunk mindketten.
Halászat...meh!
És az endgame:
Vagy elsétálunk, mert hát ez az ember legyőzhetetlen, igaz kinyírtam mindhárom édes- és fogadott testvérét. meg az emberei közül
de hát veszélyes ember. A másik lehetőség, hogy ránkrobbantja a helyet, amit isteni beavatkozásként ismét csak ő él túl és veszi át az irányítást, mint a prológban! Ha vallásos lennék, tényleg hinném, hogy burokban születtek az 1-sei meg 0-ái! Bele raktam 55 órát, szóval még azt se mondhatom, hogy nem ismertem meg eléggé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest