-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhiati
aktív tag
Tipikus olyan userek mondják hogy " Hát ez hülye ez a szigetsarok nem is így áll a valóságban EZ SZARFOSHUGYGANÉ Meg nem adja be a fejest a k*************************k amúgy is bugos mert ubisoft" De amúgy pont ezek az emberek nem játszották végig a bevezetőrészt sem. én a főküldik alatt ha 2-3 buggal találkoztam, jót röhögtem és mentem tovább. Nincs olyan programkód, lehetetlen olyat csinálni ami bugmentes. Pont.
-
Habugi
addikt
Még egyel sem találkoztam..(vagy nem vettem észre..).
daveoff linkelt nemrég egy látványos bugot, azon kívül másról nem nagyon hallottam.(#1307) ALLAT001:
Nem tudom ezek mit vagy hogyan mértek de én ezen a felbontáson játszom és ez [link], miszerint a 280X úgy teljesít mint egy 970es.., szóval ezt én erősen kétlem, 780Ti/Titant meg lefutja, nV-s játékban.., hát persze..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged