Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Próbáld meg hotfix nélkül és eggyel régebbi driverrel is.
-
T.Peter
őstag
Ez ellen nem tudsz mit csinálni. Száguldj át a településeken, aztán ha követnek, akkor állj meg, és lődd szét őket. Nekem ebből már elegem van, hogy mindenhol megtámadnak, mindig meg kell szerelnem a kocsit, ráadásul nem zavarja, ha shotgunnal mellkasba lövöm 1 méterről, lő tovább.
-
T.Peter
őstag
Ki kéne majd valamikor próbálni a multit. Offline-ba már csináltam egy felhasználót, a pálya, amit adott elsőnek, érdekes. Kis pálya, tiszta barna, tele növánnyel, szóval rohadt nehéz lehet észrevenni az ellenséget. Majd online kéne megnézni, hogy milyen egymás ellen. Multiban is beragadhat a fegyver?
-
T.Peter
őstag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Szerintem is jobb, sokkal jobb, mint a crysis, viszont van egy olyan hibája, mint a codnak. Ha nem azt csinálod, amit a küldetés előír, és ott maradsz a helyszínen az embereket ölni, hiába vannak összesen mondjuk 12-en, soha nem fognak elfogyni. Csak jönnek, és jönnek. Utálom ezt.
A templomba a kazettát hogyan kell bejuttatni? Az ajtó nem nyílik, a katonáknak meg nem esek neki, mert az előbb leírt szituáció keletkezik. -
T.Peter
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Ajánlanám a pc-s gta 4-et, de mivel van konzolod, már kipróbáltad. Az nem jött be a grid és a warhead mellett?
Keldor papa #2173: A Mirror's edge sem jön be? Remélem a fejlesztők majd belátják, hogy már sokaknak nem a grafika az első, hanem a sztori, a játékmenet, és az irányítás pl.Nekem sem tetszik a játék, szerintem unalmas, a sztorival kapcsolatban Keldorral értek egyet, és az, hogy az ellenfelekbe egy tár golyó kell (célzok a fejére, de egyszerűen nem tudom normálisra beállítani a sensitive-et, pedig már mindenhogy volt), plusz hiába süt a nap (és a fényerő rendben van), ha az árnyékok a talajt annyira elsötétítik, hogy nem látok semmit. Annyit még hozzátennék, hogy szerintem a crysis játékmenetileg nulla volt (nem csak játékmenetileg egyébként), ez jobb, de még mindig nem tetszik. A textúrák pedig szerintem szebbek, mint amilyenek a crysisban voltak.
-
T.Peter
őstag
Hello. Pontos adattal nem tudok szolgálni, mert a benchmark nem indul el, de azért leírom.
1920x1200, 0 aa, 0 af, xp, 178.13, ultra high, 25 fps átlagban. Akció közben leesik 19-re. -
T.Peter
őstag
Far Cry 2 pályaszerkesztő videók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PLC programozás
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem menj el aludni, tekerj mondjuk 2 napot, és utána nézd meg a fát.