- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Mindenki sír, hogy milyen a játék hogyan néz ki, miért lett multiplayer, miért nincs NPC!
Az mégis mit gondolt? 1 millió + 1 videó van róla a youtube-on. Abba is látszik a grafika és az NPC-k hiánya.Felesleges szerintem ezen rúgozni. A Rust-tal is sokan játszanak és ott sincs NPC. Sőt ott a PVP szervereken van, hogy felkelsz és már halsz is mert pofán lő egy paraszt.
Én egyre jobban kezdem megszeretni kb. 20 óra után. Lone wolf-ként játszom és az igazat megvallva én még egyszer nem találkoztam olyan emberkékkel akik csapatban nyomják.
Én single játékként is élvezem teljesen. (Na jó akkor nem amikor meghalok egy olyan helyen ahol a legközelebbi spawn point a halál f@..án van
)
Számomra teljesen hozza a Fallout hangulatot.Ha valaki megvette és nem tetszik az így járt. Sajnálni nem tudom. Minden esti mókára nálam tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)