- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Mindenki sír, hogy milyen a játék hogyan néz ki, miért lett multiplayer, miért nincs NPC!
Az mégis mit gondolt? 1 millió + 1 videó van róla a youtube-on. Abba is látszik a grafika és az NPC-k hiánya.Felesleges szerintem ezen rúgozni. A Rust-tal is sokan játszanak és ott sincs NPC. Sőt ott a PVP szervereken van, hogy felkelsz és már halsz is mert pofán lő egy paraszt.
Én egyre jobban kezdem megszeretni kb. 20 óra után. Lone wolf-ként játszom és az igazat megvallva én még egyszer nem találkoztam olyan emberkékkel akik csapatban nyomják.
Én single játékként is élvezem teljesen. (Na jó akkor nem amikor meghalok egy olyan helyen ahol a legközelebbi spawn point a halál f@..án van
)
Számomra teljesen hozza a Fallout hangulatot.Ha valaki megvette és nem tetszik az így járt. Sajnálni nem tudom. Minden esti mókára nálam tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- G29 G27 G920 versenykormány-állvány GT
- Nintendo Switch OLED (Zelda Edition) 64GB/ +128GB mSD + hatalmas játékcsomag + kiegészítők
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)