- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter
üzenetére
Ezek a mai Deathclaw tinik csak a saját kárukon tanulnak. Az egész azzal kezdődött, hogy a pofátlan dög pont a célbarlang szája előtt szunyókált. Aztán még fényképezkedni is akart (miután "biztonságos" távból fejbelőttem, hogy ugyan kotródjon már az utamból
), pedig én határozottan visszautasítottam az ajánlatot.
Tudom, hogy ez a lázadó kor meg tombolnak a hormonok, de azért mégis álljon meg a ló. A megfelelő szülői nevelés hiányát látva Claire-ből előbújt az anyai ösztön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondoltam, a szimpla Hazmat suit nagyobb feeling. A kiégett nukleáris pusztát szkafanderben köll bejárni.
Amúgy is sajnáltam volna rá a Fusion Core-t, pedig van most elég (Power Armor amúgy nagy királyság, de eszembe jutott egy idegesítő hibája; ha sisak nélkül nyomod, akkor is megmarad a HUD-ja).Jobb volt ez így. Meg 26x veszélyesebb. :>
Survival + HSM-mel még lvl. 30-on, 70+-os armorban is pl. egy szimpla Withered Feral Ghoul 2x, max. 3x a szemgödröm felé kap, aztán sanyi van. Egy Putrid Glowing One-nak elég egyszer, és csonkolva pörgök a sarok felé - nemhogy mindenféle túlfejlett Blood Bug-ok, Glowing Radscorpionok meg DeathClaw-ok, miközben a háttérből a nyakszirtemet fedő védőöltözetet (értsd armor 0) masszív Gamma-sugárzás karistolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), pedig én határozottan visszautasítottam az ajánlatot.