Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz micafighter #5186 üzenetére

    Ezek a mai Deathclaw tinik csak a saját kárukon tanulnak. Az egész azzal kezdődött, hogy a pofátlan dög pont a célbarlang szája előtt szunyókált. Aztán még fényképezkedni is akart (miután "biztonságos" távból fejbelőttem, hogy ugyan kotródjon már az utamból ;]), pedig én határozottan visszautasítottam az ajánlatot.
    Tudom, hogy ez a lázadó kor meg tombolnak a hormonok, de azért mégis álljon meg a ló. A megfelelő szülői nevelés hiányát látva Claire-ből előbújt az anyai ösztön. ;]

    Gondoltam, a szimpla Hazmat suit nagyobb feeling. A kiégett nukleáris pusztát szkafanderben köll bejárni.
    Amúgy is sajnáltam volna rá a Fusion Core-t, pedig van most elég (Power Armor amúgy nagy királyság, de eszembe jutott egy idegesítő hibája; ha sisak nélkül nyomod, akkor is megmarad a HUD-ja).

    Jobb volt ez így. Meg 26x veszélyesebb. :>

    Survival + HSM-mel még lvl. 30-on, 70+-os armorban is pl. egy szimpla Withered Feral Ghoul 2x, max. 3x a szemgödröm felé kap, aztán sanyi van. Egy Putrid Glowing One-nak elég egyszer, és csonkolva pörgök a sarok felé - nemhogy mindenféle túlfejlett Blood Bug-ok, Glowing Radscorpionok meg DeathClaw-ok, miközben a háttérből a nyakszirtemet fedő védőöltözetet (értsd armor 0) masszív Gamma-sugárzás karistolja.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák