- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Negyed órán belül itt a futár.

Szerintem nem várok hétvégéig, feltelepítem még ma.
Gondolom, a modokat menet közben is szépen lehet adagolni. Viszont van egy gyökér kérdés; hamarosan OS reinstallt tervezek. Namármost, ha feltelepítem, Steam leszedi azt az 56 TB-ot pluszba, játszok vele, aztán majd újrarakom a Windows-t, akkor ha a save file-okat biztonsági mentem, majd visszamásolom őket a procedúra után a helyükre, ugyanúgy menni fog mókolás nélkül, ugye? Persze Steam-nek újra le kell majd szednie azt a 86 TB-ot.
Nem volt még Steam-es pusztulatom, csak azé kérdezem.
Ill. a modok és save file-ok viszonyát illetően kell figyelni valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Új bontatlan Google Pixel Watch 4 2év garancia!
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest