- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oké, akkor a kockák mind 100 kilós titánok, hát hogyne...
Szeretem, amikor valaki a saját képére és elképzelései szerint szeretné formálni a valóságot, csak hát ezzel az a baj, hogy a valóság független dolog attól, amit te képzelsz. A kockák többsége szánni való, szélsőséges helyzetekben bizonyosan életképtelen figura, ha tetszik ez neked, ha nem, ha illik ez a játékos projekciódba, ha nem. Az meg, hogy valaki 100+ kilós, nem feltétlenül azt jelenti, hogy valós ereje is van bármihez... Én sem vagyok egy morzsácska - mielőtt még valaki azzal jönne, hogy fú, biztos valami ropi írogat ide. Láttam már elég kockát, informatikust az életben. Ha van olyan embertípus, amelyik a potenciális áldozat kategória, akkor ők azok. Mindig sajnáltam ezeket a figurákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- 13.3"-os HP Probook 430 G4 500 GB SSD-vel kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretem, amikor valaki a saját képére és elképzelései szerint szeretné formálni a valóságot, csak hát ezzel az a baj, hogy a valóság független dolog attól, amit te képzelsz. A kockák többsége szánni való, szélsőséges helyzetekben bizonyosan életképtelen figura, ha tetszik ez neked, ha nem, ha illik ez a játékos projekciódba, ha nem. Az meg, hogy valaki 100+ kilós, nem feltétlenül azt jelenti, hogy valós ereje is van bármihez... Én sem vagyok egy morzsácska - mielőtt még valaki azzal jönne, hogy fú, biztos valami ropi írogat ide. Láttam már elég kockát, informatikust az életben. Ha van olyan embertípus, amelyik a potenciális áldozat kategória, akkor ők azok. Mindig sajnáltam ezeket a figurákat...