- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Na ez érdekes dolog mert a F3-at próbáltam már régebben de nem tetszett. Nem a grafika miatt, az engem annyira nem érdekel, hanem valahogy unalmas volt. Kijöttem a vault-ból, bóklásztam egy órát, de nem fogott meg. Oyan döcögős volt az egész játékmenet.
Viszont most adni fogok neki megint egy esélyt ha ezzel végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition (dobozos)
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Xbox One S 1TB (dobozos)
- Xbox Series S 1TB Robot White (dobozos, 2026.11.16-ig garanciális)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest