- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Előző részeknél is volt szintlimit a perk-eknél. Nem igazán értem a durcizást.
Eleinte tartottam attól, hogy nagyon hirtelen lehet majd fejlődni/specializálódni a szintenként kapott elosztható perk pontok miatt. Azonban örömmel tapasztaltam, hogy megszerzésük szintekhez is vannak kötve.
A fejlődési rendszert nagyon átgondoltnak, jól szervezettnek, tartom. Külön elégedettséggel tölt el, hogy a könnyű áttekinthetőség mellett sikerült elérni, hogy ne sérüljön a játék realitása. Alacsony szinten nem lehet kimaxolt specializációkkal félistenként osztani az igazságot. (Így mindig van motiváció.) Továbbá hálás vagyok azért, hogy nem automatikus a szintlépés, azaz ha összegyült a TP, akkor nem muszáj elosztani a perk pontokat. Ez nagyon hiányzott már nekem az előző részekből. Amíg nem nehéz a játék, amíg nincs szükség a felhasználásukra, addig tartalékolom őket. Most is van 3 perk point így talonban.
Nagyon is látom a jelenlegi fejlődési rendszeren az értelmes koncepciót, és a gondos tervezést. Engem teljesen elvarázsolt, hiszen ez csodálatos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest