Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Ott van a leírás, hogy barna meg minden. Na az alapján gondolom, hogy az az volt.

Mellesleg HAZAÉRTEM ma reggel. Még nem hagyom kihalni a fórumomat, még lesz pár írás. -
nRu3
addikt
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Oh ilyen gugolos potyantos wc-vel már volt szerencsém ,olyan nagy volt a lik hogy simán célozhatam melyik részén csuszon le a piramison az elhsznált tápanyagom maradványa

-
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Dugó nincs, de amit írtál az teljesen igaz. Valahol az elején már írtam a topiknak, hogy a duda a legfontosabb eszköz. Úgy érzik, hogy ha dudálsz, akkor az mindenre feljogosít.
Én egy koccanást láttam eddig, az sem volt vészes. Viszont amellett katonaruhában álltak PUSKÁVAL! Az autók meg tényleg elég szar állapotban vannak. Pedig nagyon drágák. Nyugodtan lehet az otthoni árakat néggyel-öttel szorozni. Komolyan. Az autó itt nagy luxus. Ezért fejlett a tömegközlekedés. Bár durva is lenne 1 milliárd embernek autót adni. 
-
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Ettem kínai kaját. Elég volt. Én nem ehhez vagyok szokva.
-
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Na hát ebben nem értünk egyet. Már alig várom, hogy otthon egyek valami nagyon frankót. Mondjuk lecsó, rántotthús, ilyesmi.

-
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Őszintén szólva lövetem sincsen, hogy hol vagyok.
Hong Kongtól északnyugatra egy Long Hua nevű városban. Azt nem tudom, hogy ez milyen megye, kerület vagy akármi. Azt egyébként nem csodálom, hogy Hong Kongban jól megy az angol. Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy nemrégig angol gyarmat volt.
Én persze vadkínában vagyok.
Hát ettem néhány durvaságot már. Azt hiszem valami rák volt, amit legutóbb ettem ilyen durvát. Valami tengeri bigyó, piros, össze van gömbölyödve, van páncélja és ollója is. Nem volt olyan rossz, de többet nem fogok enni.
Nem szeretek olyat enni, aminek látom a szemét. Egy rántotthús oké, de valami ami visszanéz! ÁÁÁÁÁÁÁÁ azt nem!
Mi az a licsi? -
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Hong Kongtól északnyugatra egy Long Hua nevű városban. Azt nem tudom, hogy ez milyen megye, kerület vagy akármi. Azt egyébként nem csodálom, hogy Hong Kongban jól megy az angol. Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy nemrégig angol gyarmat volt.
Hát ettem néhány durvaságot már. Azt hiszem valami rák volt, amit legutóbb ettem ilyen durvát. Valami tengeri bigyó, piros, össze van gömbölyödve, van páncélja és ollója is. Nem volt olyan rossz, de többet nem fogok enni.
Nem szeretek olyat enni, aminek látom a szemét. Egy rántotthús oké, de valami ami visszanéz! ÁÁÁÁÁÁÁÁ azt nem!
Mi az a licsi? -
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Mi az a licsi? -
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Mi az a licsi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én egy koccanást láttam eddig, az sem volt vészes. Viszont amellett katonaruhában álltak PUSKÁVAL! Az autók meg tényleg elég szar állapotban vannak. Pedig nagyon drágák. Nyugodtan lehet az otthoni árakat néggyel-öttel szorozni. Komolyan. Az autó itt nagy luxus. Ezért fejlett a tömegközlekedés. Bár durva is lenne 1 milliárd embernek autót adni.