- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
Memóriával kapcsolatosan kérdeznék pár dolgot tőletek, mint oc nagymesterektől. (a memóriás topicban most épp az megy, hogy nem éri meg kingmaxnál drágább ramot venni én meg pont most akarok ddr2 kingmaxot cserélni kicsit komolyabbra
) Alapvetően nem tuningolom a ramot, proci 9*400-on megy alapfesz alatt, ram 1:1 800-on cl5, nem is igazán tervezem a ramom folyamatos húzását, csak néha mikor rámjön, akkor szeretek kicsit tesztelgetni. A mostani 2*1 giga kingmaxom 1150-ig vígan megy, viszont 2*2 kellene és a jelenlegi 2 gigás kingmaxok cl7-esek, az meg nem kell, valamint a 4*1 sem nyerő. A lényeg inkább azon lenne, hogy minél magasabb órajel cl4-en. Végére hagyom, hogy mennyit szánok rá, 17k körül álljunk meg, annál többet szerintem ér számomra, tehát valami jófajta 800-as 2*2 kit kéne. Tudtok valamit ajánlani? - lapom Asus P5K/EPU, procim E8500. (eddig Mushkin, Exceleram, Patriot, G.Skill teszteket nézegettem, de nem tudok dönteni, főleg, hogy ebben az árban már Geil Ultra Plus is kapható, ami 1066 cl4-et tud elvileg)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Alapvetően nem tuningolom a ramot, proci 9*400-on megy alapfesz alatt, ram 1:1 800-on cl5, nem is igazán tervezem a ramom folyamatos húzását, csak néha mikor rámjön, akkor szeretek kicsit tesztelgetni. A mostani 2*1 giga kingmaxom 1150-ig vígan megy, viszont 2*2 kellene és a jelenlegi 2 gigás kingmaxok cl7-esek, az meg nem kell, valamint a 4*1 sem nyerő. A lényeg inkább azon lenne, hogy minél magasabb órajel cl4-en. Végére hagyom, hogy mennyit szánok rá, 17k körül álljunk meg, annál többet szerintem ér számomra, tehát valami jófajta 800-as 2*2 kit kéne. Tudtok valamit ajánlani? - lapom Asus P5K/EPU, procim E8500. (eddig Mushkin, Exceleram, Patriot, G.Skill teszteket nézegettem, de nem tudok dönteni, főleg, hogy ebben az árban már Geil Ultra Plus is kapható, ami 1066 cl4-et tud elvileg)