Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
Memóriával kapcsolatosan kérdeznék pár dolgot tőletek, mint oc nagymesterektől. (a memóriás topicban most épp az megy, hogy nem éri meg kingmaxnál drágább ramot venni én meg pont most akarok ddr2 kingmaxot cserélni kicsit komolyabbra
) Alapvetően nem tuningolom a ramot, proci 9*400-on megy alapfesz alatt, ram 1:1 800-on cl5, nem is igazán tervezem a ramom folyamatos húzását, csak néha mikor rámjön, akkor szeretek kicsit tesztelgetni. A mostani 2*1 giga kingmaxom 1150-ig vígan megy, viszont 2*2 kellene és a jelenlegi 2 gigás kingmaxok cl7-esek, az meg nem kell, valamint a 4*1 sem nyerő. A lényeg inkább azon lenne, hogy minél magasabb órajel cl4-en. Végére hagyom, hogy mennyit szánok rá, 17k körül álljunk meg, annál többet szerintem ér számomra, tehát valami jófajta 800-as 2*2 kit kéne. Tudtok valamit ajánlani? - lapom Asus P5K/EPU, procim E8500. (eddig Mushkin, Exceleram, Patriot, G.Skill teszteket nézegettem, de nem tudok dönteni, főleg, hogy ebben az árban már Geil Ultra Plus is kapható, ami 1066 cl4-et tud elvileg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Alapvetően nem tuningolom a ramot, proci 9*400-on megy alapfesz alatt, ram 1:1 800-on cl5, nem is igazán tervezem a ramom folyamatos húzását, csak néha mikor rámjön, akkor szeretek kicsit tesztelgetni. A mostani 2*1 giga kingmaxom 1150-ig vígan megy, viszont 2*2 kellene és a jelenlegi 2 gigás kingmaxok cl7-esek, az meg nem kell, valamint a 4*1 sem nyerő. A lényeg inkább azon lenne, hogy minél magasabb órajel cl4-en. Végére hagyom, hogy mennyit szánok rá, 17k körül álljunk meg, annál többet szerintem ér számomra, tehát valami jófajta 800-as 2*2 kit kéne. Tudtok valamit ajánlani? - lapom Asus P5K/EPU, procim E8500. (eddig Mushkin, Exceleram, Patriot, G.Skill teszteket nézegettem, de nem tudok dönteni, főleg, hogy ebben az árban már Geil Ultra Plus is kapható, ami 1066 cl4-et tud elvileg)