Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
LukE
veterán
hátmondjuk [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6913[/L]
-
Cefa
senior tag
Te most itt azokra a pletykákra gondolsz miszerint egy c0-ás 1.8 as megy 3.5 ghz-n ugye? Én csak hallottam róla de még itthoni uzletben nem láttam pedig állítólag október óta gyártják. Én is szeretnék valami bővebbet tudni a témáról.
-
Cloud
tag
Nagyon örölnék (és még szerintem sokan mások is), ha lenne újra egy Extrém P4 Tuning cikk. Azóta megjelentek új steppingek (pl: nagyon jó választás a c0-ás 1.8A), új chipset-ek....stb. Ez a felkérés elsősorban Parcinak szól. Szerintem az a cikk volt eddig a legjobb a prohardver-en (na jó talán a legújabb 11 oldalas Athlon cikk sem rossz:)))
Új topicot pedig azért kezdtem, mert sajna egyre kevesebb az AMD vs Intel vita nélküli topic. És én azt szeretném, ha ide csak az írna be aki bírja az Intel-t vagy legalábbis szimpatizál vele, és el tud minket látni hasznos infókkal P4 tuning tekintetében.
Félreérteni nem kell, mert ugyanúgy bírom az AMD-t is, sőt mostanában egyre jobban érdeklődöm a Tbred-ek iránt, de valahogy jobban hajlom az Intel felé.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest