Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Leteszteltem a Ramokat, habár nem konzervatív értékkel és meglepett, amit láttam: az egyik modulnál 247,9MB Ramnál kidobott egy csomó ''failing adresst'' és ez 22264 hibát jelentett szerinte. Na most én ezt nem igazán tudom elhinni. Mint mondtam 1260Mhz -en atomstabil volt a gép és én igazából nem is játékokat futtatok rajta, hanem olyn progikat, mint a Delphi 6.0, Visual Basic, vagy a 3D Studio. De egyszer sem fordult elő a 3 hónap alatt fagyás, vagy rendellenes működés 140Mhz -en. Persze lehet, hogy a 144Mhz már sok neki és hibázik. Szerinted karib? Mi a helyzet?
A Bios beállításaim a következők a memória szempontjából:
Cas Latency 2T, Ras to Cas Delay 2T, Ras precharge Time 2T, Cycle Time 5T 7T. Ja, egyébként a 4X - es AGP 140Mhz környékén ment, de most visszaugrott 2X -esre. Hogy miért, azt csak a Jóisten tudja.
Egyszóval a Ram hibázik a memoteszt szerint legalábbis nem konzervatív beállítások mellett, de ezt én nem veszem észre, mert nincs látható jele. Nem lenne egy j ötlet most Ramot venni, már amúgy is elegem volt belőle, mert a magyar piac tele van rossz rammal én már eleget szívtam velük.:(((
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest