Hirdetés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Leteszteltem a Ramokat, habár nem konzervatív értékkel és meglepett, amit láttam: az egyik modulnál 247,9MB Ramnál kidobott egy csomó ''failing adresst'' és ez 22264 hibát jelentett szerinte. Na most én ezt nem igazán tudom elhinni. Mint mondtam 1260Mhz -en atomstabil volt a gép és én igazából nem is játékokat futtatok rajta, hanem olyn progikat, mint a Delphi 6.0, Visual Basic, vagy a 3D Studio. De egyszer sem fordult elő a 3 hónap alatt fagyás, vagy rendellenes működés 140Mhz -en. Persze lehet, hogy a 144Mhz már sok neki és hibázik. Szerinted karib? Mi a helyzet?
    A Bios beállításaim a következők a memória szempontjából:
    Cas Latency 2T, Ras to Cas Delay 2T, Ras precharge Time 2T, Cycle Time 5T 7T. Ja, egyébként a 4X - es AGP 140Mhz környékén ment, de most visszaugrott 2X -esre. Hogy miért, azt csak a Jóisten tudja.
    Egyszóval a Ram hibázik a memoteszt szerint legalábbis nem konzervatív beállítások mellett, de ezt én nem veszem észre, mert nincs látható jele. Nem lenne egy j ötlet most Ramot venni, már amúgy is elegem volt belőle, mert a magyar piac tele van rossz rammal én már eleget szívtam velük.:(((

Aktív témák