Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
válasz
Bujdy81 #148285 üzenetére
A Lomnici csúcsra tervben volt, hogy felmegyünk tavaly, de nagyon drága 4 főnek már (valami 60-70ezer forintra emlékszek), így elengedtük. Most mi ezen voltunk, csak a legvége nem jött össze. Az lett volna még meredekebb és csak sziklás, ami viszont vizesen csúszik.
Feleségemmel azt beszéltük éppen, hogy pár éve mi már inkább felfelé szeretünk menni, lefelé nehezebb. Jobban terheli a térdet is, nehezebb nagyobbat lépni is. -
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #148285 üzenetére
Mikor rájöttem, hogy a felvonó korán zár és amúgy is napközben le lehetne jönni a Tátrából, mert fentről nézve tele van szimpatikus utakkal, akkor megnéztem volna 1-2 csiganyálat, de szinte mind felvonós volt, vagy körtúra, vagy minden más.
Akkor benyomtam topotérképnek, ez a hülye nem is a nyeregről tervezett, hanem lentről és valahova messze, név/koordináta alapján nem ment, odagörgettem, közöltem, hogy INNEN szeretnék IDE menni, majd fele útról tervezett egy kb. 3 kilométeres gyaloglást. Ott raktam szünetet a projektbe, mikor zöld pont a kiindulási alap, ott kezdődik a kék vonal eleje:
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest