Aktív témák
-
djzomby
csendes tag
Sziasztok!
Excel problémám a következő:
A mellékelt fotón látható, hogy egy meglévő tartományból A1:E5 kell kigyűjteni egy külön helyre (A10-től kezdődően) adatokat. Egyik oszlopba nevek kerülnek, másikba pedig tantárgynevek, amelyből az adott diák megbukott. Ha egy diák több tárgyból bukott, akkor mindannyiszor kell külön sorban szerepelnie, ahányszor és amiből bukott. (Ecxel 2007-et használok.)
Köszi a segítséget!
-
Cufter
tag
válasz
Brown ügynök #4 üzenetére
Köszönöm, átraktam.
-
Cufter
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan makrora?, vagy excell parancsra?, mely adott cellák értékét egy gomb megnyomására a másik lapra egymás melletti cellálkba másolja mindig a következő új sorba, tehát a lista lefelé bővüljön, minden egyes adatbevitel gomb megnyomására.
Köszönöm előre is segítségetek!
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Láma vagyok a makrózáshoz, de a következő feladatot meg kellene oldanom:
Adott egy excel tábla benne sok oszlop melyből mondjuk a V oszlopban dátumok szerepelnek. Azt kellene megoldani, hogy ott ahol a mai dátumhoz viszonyítva egy hónapnál nem régebbi dátum szerepel, az egész sort piros betűvel jelenítse meg. A táblázatban szereplő értékek változnak minden megnyitáskor, mivel egy sql adatbázisból tölti fel az adatokat, megadott paraméterek szerint. Szerintem makrózással lehetne megoldani, de ez nekem magas. Minden segítséget megköszönök!Üdv,
András
Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest