- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Pakliman #40452 üzenetére
Jogos.
Inkább a kihívás az ami izgat, nem a szükség.. de szeretném megoldani és "időtállóvá" tenni.Ott oldalt már próbáltam összetenni valamit a HOL.VAN, Indirekt és címek megadásával de valahogy nem áll össze.
(#40453) lappy :
Azért nem, mert ebben az excelben, egy helyen kezelem az összes bevételem, kiadásom, lakhatási költségeket és mindent amit egy mérnök tudni szeretne az élet "áráról" -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Fél napos próbálkozás és szenvedés után kérném a segítségeteket, adott egy "Autó kiadások" tábla amiben gyűjtöm az autóra költött összes forintot (tankolás, fenntartási költségek, vásárláskor felmerült költségek stb..)
Eleinte egymás alá írtam (dátum, tétel, mennyiség, ár, megjegyzés fejlécekkel) de most szeretném a tankolást külön venni, illetve külön is listázni de úgy, hogy továbbra is írhassam "folyóban" a dolgokat.
Egyszerűen nem találom a megoldást, hogy az egyik táblázatból, hogyan írathatnám ki a feltételnek megfelelő sorokat, sorban. (alakíthatnám táblázattá is, de én a kiírt adatokat szeretném képlettel tovább dolgozni (benzin ár grafikon, fogyasztási grafikon stb.)
Nem szükséglet, de szeretném tudni, hogy ennyivel is több legyek.
Remélem van erre valami megoldás. (biztos, hogy van, csak nekem nem állt össze)
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest