- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lrigo
tag
válasz
Brutforsz #2697 üzenetére
Ha egy másik felhasználói fiókból nyitok meg egy lementett fájlt, akkor "normálisan" működik minden.
Sajnos erre a hibaokra már nem fogunk rájönni, megfutamodtam, és újratelepítettem. Most jó!
(a gép használója sok könyveléssel kapcsolatos pénzügyi excel táblát használ, melyek jelentős része külső forrásból származik, esetenként egy csomó makróval. Könnyen lehet, hogy újra előjön a hiba, bár nem kívánom!)Köszönöm a segítséget,
lrigo
-
lrigo
tag
válasz
Delila_1 #2669 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, és elnézést, de csak most keveredtem újra gép elé.
Az általad leírtakat már korábban megpróbáltam, az xlstart könyvtár eredetileg üres volt. Próbáltam azt is, hogy létrehoztam egy Munkafüzet.xlt sablont az xlstart könyvtárba, ami általános cellaformátumot tartalmaz, ennek ellenére indítás után százalékos értékként jelennek meg a beírt számok.
Új üres munkalapon gyakorlatilag csak akkor jelenik meg egy szám a beírt alakban, ha előtte szöveg formátumra állítom a cellákat.Brutforsz:
Köszönöm a választ, de sajnos nem oldja meg a problémát.Erősen hajlok arra, hogy újratelepítem az egészet, csak piszkálja a csőrömet, hogy mi a fene okozza.
Köszönettel:
lrigo -
lrigo
tag
Sziasztok!
Ismerős gépén (Office XP) a cellákba írt érték automatikusan 100-al osztódik. (pl. 1500-ból 15 lesz)
A beállításoknál látszólag minden rendben van, ennek ellenére így jelennek meg az értékek.
Más felhasználóként belépve a Windowsba minden rendben van, az Excel a beírt értéket jeleníti meg.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Köszönttel,
lrigo -
lrigo
tag
Sziasztok!
Excelben (Office XP) .txt vagy .csv importnál az alapértelmezett szeparátor a ''tab''. Átállítható valahol, hogy az alapértelmezett szeparátor a vessző legyen?
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest