Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecsi92
csendes tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel fordulnék Hozzátok!
Van 2 munkanap. Az egyiknél túl léptük a munkaidőt, de a másiknál meg kevesebb lett. Hogyan tudnám egy képletbe írni, hogy ha túl lépjük, akkor kiírja rendesen, de ha nem lépjük túl, akkor meg mínuszosan írja ki nekem az óraszámot.
Illetve, hogyan tudom összeadni a mínuszos óraszámot a rendessel? Próbálkoztam szum-mal is, meg szimplán összeadással is, de sehogy se akarja hozzáadni.
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!

-
Mecsi92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy táblázatom, amiben munkaórákat rögzítek.
Több száz soros, mivel több hónap is van benne. Hetekre van bontva. Minden nap dolgozott "x" időt az emberke, ezeket összesíti az excel egy következő cellában, majd kiszámolja, hogy túl lépte-e a heti óraszámát. Ha túl lépte, akkor mindig jól jön ki az eredmény, de ha kevesebbet dolgozott az adott időnél, akkor nem akarja ki írni mínuszba az óraszámot. Lehetséges-e, hogy mínuszba írja ki nekem az óraszámot?Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50