Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dancers

csendes tag

válasz Delila_1 #12520 üzenetére

Szia!
    Ne haragudj a zavarásért, már jó pár megoldást adtál nekem a pcforumon .
    Múltkor kérdeztem egyet,
    dancers kérdése privát | 2012.01.06. 10:46 | válasz
    Sziasztok!

Azt szeretném excelbe, hogy ha A1 cella értéke 1 akkor jelenjen meg egy kép, ha a cella értéke 2 akkor jelenjen meg egy másik kép. köszönöm

Delila megoldása (50 pont) előzmény | privát | 2012.01.06. 12:51 | válasz
    A laphoz kell rendelned ezt a rövid makrót: lapfülön jobb klikk, kód megjelenítése, a jobb oldalon kapott üres lapra másold be.

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
    If Target.Address = "$A$1" Then
    If Target = 1 Then
    ActiveSheet.Shapes("Picture 1").Visible = True
    ActiveSheet.Shapes("Picture 2").Visible = False
    End If
    If Target = 2 Then
    ActiveSheet.Shapes("Picture 1").Visible = False
    ActiveSheet.Shapes("Picture 2").Visible = True
    End If
    End If
    End Sub

A "Picture 1" és "Picture 2" nevében a számot írd át a saját képeid sorszámára.

dancers hozzászólása Delila (12:51) részére előzmény | privát | 2012.01.06. 13:12 | válasz
    Ne haragudj, hogy ilyen értetlen vagyok, de hogyan kell a képeimnek sorszámot adni?
    köszönöm a segítséget

Delila hozzászólása dancers (13:12) részére előzmény | privát | 2012.01.06. 13:16 | válasz
    Mikor beviszed a képet, a szerkesztőléc bal oldalán megjelenik a neve, sorszámmal együtt, pl. "Kép 1".

Az az igazság, hogy nem tudok programozni, és akárhogy is próbálkoztam, nem sikerült megcsinálnom.Beillesztettem amit írtál, de nem tudom a képeket hogyan kell hozzá kapcsolni.Kérlek segíts, ha van egy kis időd, mert amit kaptam feladatot excelben, abból már csak ez hiányzik.

köszönöm szépen

Új hozzászólás Aktív témák