- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancers
csendes tag
válasz
Delila_1 #12520 üzenetére
Szia!
Ne haragudj a zavarásért, már jó pár megoldást adtál nekem a pcforumon .
Múltkor kérdeztem egyet,
dancers kérdése privát | 2012.01.06. 10:46 | válasz
Sziasztok!Azt szeretném excelbe, hogy ha A1 cella értéke 1 akkor jelenjen meg egy kép, ha a cella értéke 2 akkor jelenjen meg egy másik kép. köszönöm
Delila megoldása (50 pont) előzmény | privát | 2012.01.06. 12:51 | válasz
A laphoz kell rendelned ezt a rövid makrót: lapfülön jobb klikk, kód megjelenítése, a jobb oldalon kapott üres lapra másold be.Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Address = "$A$1" Then
If Target = 1 Then
ActiveSheet.Shapes("Picture 1").Visible = True
ActiveSheet.Shapes("Picture 2").Visible = False
End If
If Target = 2 Then
ActiveSheet.Shapes("Picture 1").Visible = False
ActiveSheet.Shapes("Picture 2").Visible = True
End If
End If
End SubA "Picture 1" és "Picture 2" nevében a számot írd át a saját képeid sorszámára.
dancers hozzászólása Delila (12:51) részére előzmény | privát | 2012.01.06. 13:12 | válasz
Ne haragudj, hogy ilyen értetlen vagyok, de hogyan kell a képeimnek sorszámot adni?
köszönöm a segítségetDelila hozzászólása dancers (13:12) részére előzmény | privát | 2012.01.06. 13:16 | válasz
Mikor beviszed a képet, a szerkesztőléc bal oldalán megjelenik a neve, sorszámmal együtt, pl. "Kép 1".Az az igazság, hogy nem tudok programozni, és akárhogy is próbálkoztam, nem sikerült megcsinálnom.Beillesztettem amit írtál, de nem tudom a képeket hogyan kell hozzá kapcsolni.Kérlek segíts, ha van egy kis időd, mert amit kaptam feladatot excelben, abból már csak ez hiányzik.
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest