- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krolga
csendes tag
válasz
_Hunter_ #1713 üzenetére
Hát én sem vagyok az a nagyon járatos, de véletlenül rájöttem vmire, ami talán segít neked.
először vmi kívüleső helyen írd be külön cellákba a 3 kategóriát.
Aztán az Adatok/Érvényesítés menüpontban ki kell választani a következőt: Megengedve: Lista.
Ha ezt kiválasztottad, akkor a Forrás alatt meg kell adnod az előbb beírt kategória listát. Ezekután még megadhatsz hibaüzenetet is, mert a cellába sajnos a lenyíló menü ellenére még be lehet írni kézzel is adatot. Tudom, nem tökéletes a megoldás, mert én is szerettem volna, ha nem jelenik meg sehol az a lista, de sajna még azt sem sikerült megoldanom, hogy egy másik munkalapra tudjak hivatkozni itt.
Remélem azért segít, amit írtam. -
válasz
_Hunter_ #911 üzenetére
assszem ez is segít, ki fogom próbálni. Amúgy arról lenne szó nagyjából, hogy van 2 xls-em, az egyikben egy oszlopban mondjuk: A,B, C, E, G, H, I, K, L, stb nevek, a másikban pedig A, B, C, D, E, F, G, K, L, M stb nevek. És egy olyan listát kellene készítsek amelykben mindkét oszlop nevei benne vannak, de egyik sem duplán. Remélem érthető(bb) vagyok.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
_Hunter_ #613 üzenetére
Bővebben: link
Ilyesmit lehet grafikonnal Excelben. Sajna ez elég hülyén néz ki (mivel értékeket kellene ábrázolni), de nekem jobb nem jutott eszembe.
[Szerkesztve] -
REAL WORLD
tag
válasz
_Hunter_ #522 üzenetére
Lehet, hogy elkéstem, de az advanced office password recovery szerintem neked jó lenne. Ugyanis ha jól tudom, akkor a füzetvédelem és hasonló nyalánkságok egyszerűn feltörhetők, így csináltam meg anno, amikor kaptam egy csomó emblémát és meg kellett mondani, hogy mié. Természetesen védelem volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest