- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségedet, végül sikerült megoldanom. Eleinte kínlódtam a képlettel, mert eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy elnevezett táblánál nem kell a munka2! hivatkozás (másik munkalapra való hivatkozás), de ebből tanul az ember. Ezután már ment minden, csináltam egy kis feltételes formázást is, most már nagyon passzent. A logikát még kicsit értelmeznem kell, de azért nagyjából vágom melyik képlet miért ott van, ahol.
A képletek beágyazásánál, ha pl. van egy HA függvény, akkor annak az értékét ami egy másik függvény azt már kézzel kell beírni vagy van valami képlet szerkesztő eszköz?
Nagyon jó ez az excel, nem is értem miért nem foglalkoztam vele eddig. Az ilyen alap dolgok megvannak, de egy komolyabb képlet már elgondolkodtat. Már meg is van a következő projektem, egy ügyes iktató táblát kellene összehoznom, szerintem abban is kérek majd segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50