- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Delila_1 #32812 üzenetére
Igen, müködik, lefut hiba nelkül, ezt irtam is, csak a vegrehajtando feladatok között van egy olyan, amit ha 2x egymas utan hajt vegre, nem jo eredmenyt ad. Az elso esetben (az if not mycell..." esetben tökeleesen müködik. A masodik "If Not mycell2" egy egyszerü feladat van, az is tökeletes, de lehet mar ott is gubanc lenne. A harmadik "If not mycell3" ahol ugyan olyan feladatai vannak, mint az elso ("If not mycell") esetben es az többször egymas utan is lefut ugyan azon a cellakon. Ezt az eredmenyböl latom, mert nem jo.
Szoval ezert irtam, hogy müködik, fut, megall, azt csinalja amit kell kb, de össze vissza es nem is minden esetben csak 1x hajtja vegre a müveletet. Ez bosszant, hogy nem tudom, hol lehet a hiba...
A makrod, amit csinaltal ((#32813) Delila_1) viszont ugy nezem most mar tökeletes lesz ehhez a feladatomhoz, szoval nagy köszönet megegyszer, ezzel a feladatom tökeletesen meg lesz oldva, egyszerübb is, de ettöl függetlenül a "hol a hiba" kerdesem a bemasolt makromra nagyon erdekelne
Igy viszont lett egy ujabb makro a kis "gyüjtemenyembe", amihez nyulhatok, ha valamit meg kell oldanom
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest