- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
Nekem ez magas mint malacnak a zsiráfvályú.
Beraktam az M8 ba majd másoltam lefelé. Valami hiba lehet benne mert a márciushoz a M10-be nem ír semmit, viszont az utána következő hónapokat jól számolja.Közben Delila_1 -től kaptam egy ilyet privátban és ez jól működik.
M8
=HAHIBA(HA(DARABTELI(G:G;J8)>1;INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G;1);1)-K2;INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G;0);1)-INDEX(D:G;HOL.VAN(J7;G:G);1));"")
M9-től pedig
=HAHIBA(HA(DARABTELI(G:G;J9)>1;INDEX(D:G;HOL.VAN(J9;G:G;1);1)-INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G;1);1);INDEX(D:G;HOL.VAN(J9;G:G;0);1)-INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G);1));"")
A kettő közül egyiknek a működését sem értem teljesen de azért a segítséget köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest